Kuva SJK Seinäjoki

Näin Veikkausliigan sekä alle 21-vuotiaiden EM:n ollessa aktiivisesti meneillään, on syytä tiedottaa myös Suomen valtakunnallisista, jalkapalloon liittyvistä uutisista. Otetaanpa katsaus Etelä-Pohjanmaalle, ja hallitsevan Suomen Cupin mestarin Seinäjoen Jalkapallokerhon uusimpiin vahvistuksiin ja siirtoihin, kunhan aikaikkuna heinäkuussa siirtoa varten aukeaa.

 

Kaksin kappalein uusia pelaajia

Seinäjoen jalkapallokerho tiedottaa, että alunperin Lahden Reippaan kasvatti, myöskin Suomen U21 -joukkueessa pelannut Joel Mero siirtyy SJK:n riveihin. Hän on pelannut FC Lahdessa 26 ottelun verran, sekä siirtynyyt tämän jälkeen kaudelle 2013 yhdelle Saksan menestyksekkäimmistä jalkapalloseuroista: Borussia Mönchengladbachin riveihin, ja pelasi täällä Regionalliigassa peräti neljän kauden ajan. Tämä 22-vuotias lupaus, Suomen maajoukkueiden puolustaja olisi SJK:n käytettävissä aikaisintaan 10. heinäkuuta lähtien.

Toinen vahvistus eteläpohjalaiseen huipputiimiin on 20-vuotias kolumbialainen, joka on pelannut Kolumbian U20 – maajoukkueessakin. Tämä yllättävän valttikortin, eli vasenjalkaisuuden omaava hyökkäävä keskikenttäpelaaja on nimeltään Cristian Echavarria. Echavarria tulee Kolumbian ykkösdivisioonassa, eli Categoría Primera A:ssa pelaavasta Independiente Medellíninstä eli DIMistä. Kaudelle 2016 hän siirtyi meksikolaiseen Venados F.C:hen ja tämän jälkeen hän on pelannut Puolassa, Wisła Krakówissa. Christian on jo harjoitellut viikon SJK:ssa, ja alkuun hän voi pelata Akatemiassa, joka antaa myös näyttöä SJK:lle. Edustuksessa pelaaminen ei vielä onnistu ennen heinäkuisen siirtoikkunan aukeamista.

 

SJK:n pelit

SJK on mukana Veikkausliigassa tälläkin viikolla, kun seinäjokiset kohtaavat Tampereella Ilveksen Torstaina kelllo: 18.30. Voit seurata ottelua Ruutu+:sta tai IS TV:n kautta. Kotiottelu OmaSP Stadionilla koittaa seuraavan kerran ensi maanantaina puoli kahdeksan aikaan, kun PS Kemi saapuu vastukseksi. Euroopan Cupin ja Mestareiden liigan otteluparit arvottiin viime maanantaina, 19. kesäkuuta, jolloin selvisi, aloittaako tämä vuonna 2007 perustettu seinäjokinen seura vieraana vai kotona.

Lyö vetoa Veikkausliigan peleistä

Pääset lyömään vetoa operaattori poistettuillä niin Veikkausliigan kuin muidenkin pelien osalta, joissa SJK on mukana. Sivuilta löytyy myöskin Kolmosen pelit, joissa pelaa tällä kaudella muun muassa SJK Akatemia. operaattori poistettu on myös siinä mielessä loistovalinta, että sieltä löydät myöskin säännöllisesti kilpailukykyisiä tarjouksia ja kampanjoita vedonlyönnin pariin.

 

Tästä pääsetkin suoraan operaattori poistettuin sivuille!