Anaheim Ducksin suomalaishyökkääjä Teemu Selänne teki NHL-uransa 22. hattutempun maanantain NHL-kierroksella. Selänne keräsi tehot 3+2, kun läntisen konferenssin viimeisistä puotuspelipaikoista taisteleva Ducks kukisti Colorado Avalanchen kotihallissaan 5-4. Myös Saku Koivu oli hyvällä pelipäällä keräten kaksi syöttöpistettä.Viiden pisteen ilta heitti Selänteen NHL:n pistepörssissä 75 pisteeseen (28+47) ja kymmenenneksi. Selänne aloitti pistetehtailun kaventamalla tilanteeksi 1–2 rangaistuslaukauksella toisen erän alussa. Ajassa 29.01 Selänne vei Ducksin 3–2-johtoon. Välissä hän syötti Jason Blaken tasoituksen.Kolmannessa erässä Cam Fowler iski 4–3-voittomaalin ylivoimalla Selänteen ja slovakialaisen pakin Lubomir Visnovskyn esityöstä. Hattutempun Selänne viimeisteli ylivoimalla ajassa 55.11.Ducks jatkaa tasaisessa länsilohkossa seitsemäntenä. Coloradon kausi päättyy runkosarjaan.Yön toisessa ottelussa hallitseva mestari, Chicago Blackhawks riisti Detroitilta kaksi pistettä 3–2-jatkoaikavoitolla. Voitto vahvisti sen asemaa länsilohkon kahdeksantena. Ero takaa-ajajista Calgaryyn on kolme ja Dallasiin neljä pistettä. Ja Anaheim on edellä vain pisteen päässä.

NHL, tulokset ma 28.3.2011:

DETROIT - CHICAGO 2-3 ja (1-2,0-0,1-0,0-1)

0-1 Jonathan Toews (Troy Brouwer, Chris Campoli) 2:54 1-1 Nicklas Lidstrom (Valtteri Filppula, Brian Rafalski) 7:36 1-2 Brent Seabrook (Patrick Kane, Marian Hossa) yv 13:18 2-2 Henrik Zetterberg (Jiri Hudler, Brian Rafalski) yv 42:25 2-3 Marian Hossa (Patrick Kane, Duncan Keith) yv 60:51

Maalivahdit DET: Joey MacDonald 41 laukausta/38 torjuntaa CHI: Corey Crawford 35/33

ANAHEIM - COLORADO 5-4 (0-2,3-1,2-1)

0-1 Ryan O´Reilly (Milan Hejduk, Ryan Stoa) yv 3:34 0-2 Matt Duchene (Milan Hejduk, Matt Hunwick) 5:17 1-2 Teemu Selänne rl 20:47 2-2 Jason Blake (Teemu Selänne, Saku Koivu) 24:06 3-2 Teemu Selänne (Cam Fowler, Saku Koivu) 29:01 3-3 David Jones (Daniel Winnik, Ryan O´Byrne) 35:30 4-3 Cam Fowler (Teemu Selänne, Lubomir Visnovsky) yv 42:49 5-3 Teemu Selänne (Ryan Getzlaf, Lubomir Visnovsky) yv 55:11 5-4 Paul Stastny (Milan Hejduk, Matt Duchene) 59:18

Maalivahdit ANA: Ray Emery 35 laukausta/31 torjuntaa COL: Brian Elliott 42/37