Ottawan Senatorsin sisällä kuohuu julkisuuteen vuotaneen videon takia. 

Kanadalaisjoukkue sai tuntuvan pr-iskun vyön alle, kun yhdysvaltalainen Uber-kuski julkaisi kuvaamansa videon, jossa hänen kyydissä oli seitsemän Senatorsin pelaajaa. Thomas Chabot, Dylan DeMelo, Matt Duchene, Alex Formenton, Chris Tierney, Colin White ja Chris Wideman kritisoivat videolla joukkueen otteita ja erityisesti valmennusryhmän Matt Raymondia, joka on vastuussa ylivoimasta ja alivoimasta. 

- Marty Raymond on ainoa valmentaja NHL:n historian aikana, jolla on huonoin ylivoima ja huonoin alivoima vuoden sisällä, sanoi Duchene. 

Etupenkillä istuva Wideman antoi myös palautetta valmentajasta.

- Huomaatteko, kun hän pyörittää videota, jos katsotte tarkaan, niin hän ei edes opeta mitään? Hän vain kommentoi mitä tapahtuu, tokaisi Wideman. 

Sportsnetin mukaan pelaajat eivät tienneet, että kuski kuvasi heitä koko matkan ajan. Kuski jakoi videota sosiaalisessa mediassa toimittajille, koska oli tuohtunut saamastaan tipistä. Kuski kirjoitti myös Twitterissä, että pelaajat ovat "pihejä etuoikeutettuja lapsia" ja levitti videota eri toimittajille sosiaalisessa mediassa. 


Tietojen mukaan video kuvattiin Arizonan osavaltiossa joukkueen vieraskiertueen aikana lokakuun 29. päivä. Senatorsin Mark Stone vahvisti medialle, että video oli joukkueen hallussa, ennen kuin se vuodatettiin julkisuuteen. 

Video on herättänyt pelaajien keskuudessa närkästystä ja vahvoja mielipiteitä asiasta. 

- Ihmiset ovat lapsellisia, jos luulevat, että pelaajat eivät puhu valmentajista ja valmentajat eivät puhu pelaajista, kommentoi Stone. 

Myös Las Vegas Golden Knightsin kovaotteinen hyökkääjä Ryan Reaves jyrähti asiasta medialle. 

- En ikinä ajatellut, että taksimatkan keskustelusta tehtäisiin julkinen, mutta sellaisessa maailmassa me elämme tällä hetkellä. Kaikki ovat vasikoita, totesi Reaves. 

Sittemmin autossa istunut pelaajaryhmä on julkaissut yhteistiedotteen asiasta. 

- Haluamme pyytää anteeksi julkisesti Marty Raymondilta, meidän joukkuetovereilta ja valmentajilta meidän kommenteista Phoenexissa, Arizonassa 29. lokakuuta. Meidän yksityinen keskustelu nauhoitettiin ilman meidän tietämystä tai lupaa. Olemme intohimoisia meidän joukkueesta ja yhdessä kasvamisesta. Olemme kiitollisia saamastamme tuesta faneilta ja organisaatiolta. Tämä on tärkeä oppimiskokemus ja pyrimme jatkossa parempaa. 

Valitetavasti lyötyä lyötiin uudestaan viime yöllä Ottawan kotihallissa, kun Uberin mainos pyöri hallilla, jossa vapaasti suomennettuna luki "Te tuotte äänet, me tuomme kyydin" - kehno ajoitus, kehnossa tilanteessa. 
 


Ilta kuitenkin loppui iloisissa merkeissä, sillä joukkue pieksi New Jersey Devilsin lukemin 7-3.