Jääkiekon SM-liiga on ilmoittanut langettaneensa TPS:n Antti Haloselle ja HPK:n Tukka Mäkelälle yhden ottelun pelikiellon viime torstain HPK-TPS -ottelussa tapahtuneesta nyrkkitappelusta.

- Kyseessä oli nyrkkitappelu, jossa Tuukka Mäkelä aloitti nyrkkitappelun ja jossa molemmat pelaajat vaihtoivat iskuja. Nyrkkitappeluun ei liittynyt mitään sen kaltaista törkeää tai erityisen moitittavaa tekoa, josta olisi tuomittava ankarammin kuin sääntökirjassa mainittu ottelurangaistus, Muukkonen perustelee.

Lisäksi SaiPan Simo Pulkki sai yhden ottelun pelikiellon hänen taklattuaan sääntöjen vastaisesti KalPan Toni Mäkiahoa lauantaina.

- Kysymyksessä ei ole tilanne, jossa taklaus suoritetaan myöhässä kiekottomaan pelaajaan. Pelaajien vauhti ko. tilanteessa on myös suhteellisen vähäinen. Tilannetta kokonaisuutena arvioiden katson, että tilanteesta olisi pitänyt tuomita ottelurangaistus, mutta en näe tekoa ankarammin rangaistavana, Muukkonen kuitenkin toppuuttelee.

Mäkelä ja Halonen kärsivät rangaistuksensa jo lauantain kierroksella, mutta Pulkki on sivussa SaiPan tiistaisesta kamppailusta Pelicansia vastaan.