SM-liigakierros -  12. lokakuuta 2010

HPK - Kärpät

Lauantaina kylmää kyytiä Ilvekseltä saanut HPK isännöi tiistaina Oulun Kärppiä, joka ei ole vielä vierasvoittoa tällä kaudella onnistunut ottamaan. 10 ottelun jälkeen HPK:lla ja Kärpillä on tilillään neljä voittoa. HPK sijoittuu sarjataulukossa kahdeksanneksi pistettä paremmalla saldolla kuin kymmenentenä oleva kärppämiehistö. Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista ja kumpikaa joukkue ei saa jalkeille ykkösmiehistöään. Kärppien ensimmäinen vierasvoitto on vain ajan kysymys ja luotetaan, että se tulee tänään. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 2,05 - 4,20 - 2,70

 

KalPa - Ässät

Harjoituskaudella kertaalleen kohdanneet KalPa ja Ässät kohtaavat toisensa Niiralan montun tiistai-illassa. KalPa oli elokuisessa harjoituspelissä niukasti parempi 3-2 lukemin, mutta tiistaina sitä peliä ei muistele kukaan. Ässät on pelannut pirteän alkukauden ja joukkue matkustaa Savoon sarjakolmosena. Mielenkiintoa otteluun tuo uusi KalPa-hankinta Robert Petrovicky. Slovakkisentteri on takonut kovia tehoja muissa sarjoissa ja Kuopiossa mieheltä odotetaan paljon. Niiralan Monttu on aina vaikea paikka vastustajalle ja kotivoitosta lähdetään. Merkki 1.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,85 - 4,30 - 3,05

 

Tappara - Lukko

Jo toisen kerran tällä kaudella toisensa Tampereella kohtaavat Tappara ja Lukko lähtevät tiistai-iltaan tasatilanteesta, sillä kummallakin on kymmenen pelattua peliä ja niissä kerättynä 18 sarjapistettä. Tappara on sarjataulukossa ylempänä sijalla neljä, sillä se on päästänyt kahdeksan maalia raumalaisia vähemmän. Lukko ei ole onnistunut hakemaan pisteitä Tapparan vieraana tämän eikä edellisen kauden aikana. Materiaalilta vierailijat ovat isäntiä laadukkaampia ja luotetaan, että Hakametsän kirous päättyy tänään raumalaisten osalta. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 2,25 - 4,10 - 2,45

 

TPS - Ilves

Lauantaina suorastaan taianomaisella kirillä HPK:n jyrännyt Ilves matkustaa tiistaina Turkuun, jossa TPS yrittää epätoivoisesti katkaista tappiokierteensä petolauman kustannuksella. TPS osoitti lauantaina Oulussa hyviä otteita Kärppiä vastaan, vaikka pisteet Raksilaan jäivätkin. Jos sama peli-ilme jatkuu tiistaina kotiottelussa on kotijoukkue lähellä pisteitä. TPS:n tappioputki ei voi jatkua ikuisuuteen, mutta kovalla itseluottamuksella pelaava Ilves on vaikea vieras. Ympäripyöreä ottelu. Merkki X.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,90 - 4,30 - 2,95