SM-liigan kierrosennakot 1.3.2012

SM-liiga jatkuu illalla neljän ottelun voimin. Kierroksen kärkikohtaaminen käydään Porissa, kun Kuopion KalPa matkustaa Isomäkeen Ässien vieraaksi. Ottelun panosta ei voi vähätellä, sillä pelissä on jopa runkosarjan voitto.

 

 

Kierroksen ottelut:

HIFK - Blues

Kunto: Otteluennakon voit lukea päivän pitkävetovihjeestä.

 

Kristallipallo kertoo: Bluesilla on yllätysmahdollisuus siipirikkoisen kotijoukkueen vieraana.

Pelivalinta: Blues 4,50 SportingBet.

 

HPK - Lukko

Kunto: Hämeenlinnassa pelataan niin ikään tärkeistä pisteistä, sillä HPK tarvitsee voiton mikäli se mielii vielä taistella pudotuspelipaikasta tosissaan. Kotijoukkue HPK on sarjan toiseksi viimeisenä ja matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on yhdeksän pistettä. Viime aikoina kerhon kone on yskinyt pahasti, sillä alla on viiden ottelun tappioputki. Vierasjoukkue Lukko taistelee tosissaan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkue on sarjan kymmenentenä, mutta yhden ottelun enemmän pelannut SaiPa on vain pisteen perässä raumalaisia. Lukko tarvitseekin pisteitä varmistaakseen pääsynsä pudotuspeleihin.

Kokoonpanot: Kotijoukkueelta puuttuu varmuudella vain Juuso Honka. Vierasjoukkueelta sivussa ovat Jussi Pesonen ja Mikko Kuukka.

Kristallipallo kertoo: Lukko hakee pisteet Rinkelinmäeltä.

Pelivalinta: Lukko 2,40 operaattori poistettu.

 

TPS - Kärpät

Kunto: Otteluennakon voit lukea päivän pitkävetovihjeestä.

 

Kristallipallo kertoo: Kärpät jatkaa voittoputkeaan TPS:n kustannuksella.

Pelivalinta: Kärpät -1,5 3,10 operaattori poistettu.

 

Ässät - KalPa

Kunto: Kierroksen herkkupala pelataan Porissa, kun viime aikoina alavireisesti esiintynyt patalauma saa vieraita Savosta. Kummankin joukkueet otteet ovat ailahdelleet viime aikoina, mutta vierasjoukkue KalPa pääsee otteluun voitto allaan. KalPa sai katkaistua kahden ottelun tappioputkensa eilen, kun joukkue haki täydet pisteet Rauman Lukon vieraana. Kotijoukkue Porin Ässät on hävinnyt kolme edellistä otteluaan ja pudotuspelien kotietu on vaihtumassa paikkaan kuuden joukossa. 

Kokoonpanot: Ässiltä puuttuu ottelusta joukkueen tärkein lenkki, kun Tomas Zaborskyn sairasloma jatkuu. Henri Laurila, Sami Kapanen, Matti Kuparinen sekä loppukauden sivussa oleva Ryan Lannon.

Kristallipallo kertoo: Tasainen vääntö jossa ei maaleja säästellä.

Pelivalinta: Yli 5,5 maalia 2,35 operaattori poistettu.