SM-liigan kierrosennakot 16.2.2012

Torstaina käydään kahden ottelun kierros, kun Jokerit isännöi KalPaa huippuottelussa ja heikkovireinen Blues pyrkii pistekantaan voittoputkessa tahkoavan HPK:n vieraillessa Barona Areenalla.

 

 

Kierroksen ottelut:

Blues - HPK

Kunto: Bluesin otteet eivät ole viime peleissä herättäneet kovin suurta luottamusta. Kuudesta edellisestä ottelustaan espoolaiset ovat onnistuneet voittamaan vain yhden ja senkin jatkoajalla. Viimeksi tiistaina se kävi häviämässä tylysti SaiPalle maalein 5-1. HPK piristyi merkittävästi valmentajanvaihdoksen jälkeen. Timo Lehkosen alaisuudessa ritarikerho on onnistunut voittamaan neljä kuudesta ottelustaan, joista kolme on tullut perätysten. Viimeksi HPK haki makean vierasvoiton Ässiltä lukemin 1-2.

Kokoonpanot: Bluesilta sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Teemu Ramstedt ja Matti Järvinen sekä henkilökohtaisten syiden vuoksi kautensa päättänyt Petri Koivisto. HPK:lta sivussa ovat Juuso Honka, Tuukka Mäkelä ja Ville Hämäläinen. Tolppien välissä nähdään Patrick Galbraith sekä Mika Järvinen.

Kristallipallo kertoo: HPK:lla saattaisi olla yllätyssaumat…

Pelivalinta: HPK 4,00 operaattori poistettu

Jokerit - KalPa

Kunto: Jokerit on otteluohjemansa vuoksi pelannut viimeksi lähes kaksi viikkoa sitten, joten takana on tiivis harjoitusjakso. Edellisessä ottelussaan se hävisi HIFK:lle voittolaukauskilpailun jälkeen Olympiastadionilla pelatussa Talviklassikossa. Tauko tuli narripakalle oikeaan aikaan, sillä se onnistui keräämään viidestä edellisestä ottelustaan tasan yhta monta pistettä. KalPa jatkoi urakkaansa tiistaina, jolloin se jäi aneemisen esityksen jälkeen Kärppien jalkoihin maalein 2-3. Tämä ajoikin kuopiolaiset tällä kaudella harvinaiseen kolmen ottelun tappioputkeen.

Kokoonpanot: Jokereilta on sivussa ainoastaan Teuvo Teräväinen. KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola tuulettaa vieraiden kokoonpanoa jättämällä Sakari Salmisen ja Kalle Kermanin kotiin heikkojen peliesitysten seurauksena. Lisäksi sivussa ovat puolustajat Ryan Lannon, Henri Laurila ja Simo-Pekka Riikola.

Kristallipallo kertoo: Jos ja kun Jokerit saa karistettua karstat koneesta, vyöryy se kotivoittoon.

Pelivalinta: Jokerit 2,05 operaattori poistettu