SM-liigan kierrosennakot 2.2.2012

SM-liigassa pelataan torstaina vain kahden ottelun kierros, mutta mielenkiintoa riittää koko rahan edestä, sillä Espoossa ottavat yhteen rakkaat Blues ja HIFK. Illan toisessa ottelussa kohtaavat SaiPa ja Jokerit.

 

 

Kierroksen ottelut:

Blues - HIFK

Kunto: Kauden aikasemmat kohtaamiset ovat menneet kotijoukkueille. HIFK on juhlinut voittoa kaksi kertaa, Blues kerran. Bluesin viimeaikaiset otteet eivät ole vakuuttaneet. Joukkue onnistui katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa edellisessä ottelussa Tampereella,, mutta espoolaiskaarti tulee olemaan kovan työn takana mikäli haluaa kolmen ottelun voittoputkessa seilaanavan HIFK:n kaataa. Tänään tulee kiinnittää huomiota erikoistilanne pelaamiseen. Jos Blues-pelaajat sortuvat hölmöihin jäähyihin, tulee punakone ja hakee täyden pistesaalin kotijoukkueen nenän edestä.

Kokoonpanot: Bluesilta ovat varmuudella poissa Teemu Ramstedt ja Petri Lammassaari. Vierailta puuttuvat Mikko Jokela, Turo Järvinen ja Niko Piiparinen.

Kristallipallo kertoo: HIFK hakee pisteet Stadiin. 2-4.

Pelivalinta: 1. erän voitto HIFK 2,80 operaattori poistettu

Jokerit - SaiPa

Kunto: Narripaitojen otteet eivät ole viimeaikoina päätähuimanneet, viidestä viime pelistä Helsinkiläiset ovat pystyneet nappaamaan ainoastaa yhden voiton ja sekin tuli sarjajumbo Ilveksestä jatkoajan jälkeen. Katsotaanpa otteluhistoriaa syvemmältä: tilasto kertoo että Saipa on viimeksi pystynyt kukistamaan Jokerit 6.3.2010 Helsingissä. Saipalla on kuitenkin kova noste päällä tällä hetkellä, sillä joukkueen pisteputki on venynyt jo seitsemään otteluun. Tällä pisteputkella se ilmoitti myös itsensä mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista ja narripaitojen tulee olla erityisen tarkkana mikäli he haluavat täyden pistesaalin Helsinkiin hakea.

Kokoonpanot: Kokoonpanot näyttävät molempien joukkueiden osalta hyvältä. Jokereilta puuttuu Ilari Filppula ja Saipalta vastaavasti Anssi Löfman.

Kristallipallo kertoo: Historia toistaa itseään 2-5!

Pelivalinta: 1. erän voitto Jokerit 2,65 operaattori poistettu