Päättyneellä kaudella hopeaa voittanut Oulun Kärpät julkaisi uusia pelaajasopimuksia. Joukkueen uusin vahvistus on paluumuuttaja Pekka Saarenheimo. Lisäksi seura julkaisi jatkosopimuksia, joista merkittävimmät ovat Jari Viuhkolan, Vesa Viitakosken ja Justin Forrestin jatkosopimukset.

- Saarenheimo on monipuolinen ja tehokas sentteri. Lisäksi hän on oma kasvatti, joka tuntee ja tietää Kärppien toimintatavat ja arvot", toteaa urheilutoimenjohtaja Ari Hilli.

26-vuotias sentteri oli Lukon tehokkaimpia pelaajia kolmen kautensa aikana. Kaudella 2006-2007 Saarenheimo teki uransa parhaat pisteet: 19+27.

Kuluneen kiekkokauden päätteeksi SM-liigassa toiseksi viimeiseksi jäänyt Rauman Lukko julkaisi tukun pelaajasopimuksia.

Uusina pelaajina kettupaitaan liittyvät Harri Tikkanen, Janne Keränen, Teemu Nurmi ja Samuli Kivimäki. Tämän lisäksi raumalaisjoukkue solmi jatkopahvit Marko Virtalan ja Juuso Rajalan kanssa.

SaiPa on tehnyt sopimukset kolmen hyökkääjän kanssa.

Pentti Nöyränen jatkaa sputnik-paidassa myös tulevalla kaudella, kun taas uusina kavereina Lappeenrantaan siirtyvät Jarno Koskiranta ja Jarmo Jokila.

Uusina kasvoina lappeenrantalaispaidassa nähdään ensi kaudella Jokipojissa viime kaudella hyökännyt Jarno Koskiranta, 22, ja TuTosta tuleva 23-vuotias Jarmo Jokila. Sekä Koskirannan että Jokilan sopimuksissa on neljän kuukauden try-out-pykälä. 

 

Lähde: SM-liiga, Jatkoaika.com