SM-liigakierros -  16. lokakuuta 2009

JYP - TPS

Synergia Areenalla nähdään tiistaina varmasti kovatempoinen ottelu, kun viime keväänä juuri JYPiä vastaan pudotuspeleissä pudonnut TPS on JYPin vieraana.Joukkueiden lähtökohdat illan otteluun ovat varsin erilaiset. TPS on sarjataulukon toisena ja sillä on allaan neljän ottelun voittoputki. JYP majailee liigan jumbona kerättyään vain kahdeksan pistettä 11 ottelusta. JYPillä on allaan kaksi tappiota. JYPiin hiljattain siirtynyt Steve Kariya ei ole perjantaina joukkueen kokoonpanossa ja se heikentää entisestään kotijoukkueen mahdollisuuksia ja pisteet matkaavaat Turkuun. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,80 - 4,30 - 2,85

 

Pelicans - Blues

Lahden Isku Areenan perjantai-illassa kohtaavat sarjataulukon kahdeksas ja kahdestoista, kun Pelicans ja Blues iskevät yhteen. Bluesin alkusyksy on katastrofaalinen. Kolme edellistä peliä on antanut kuitenkin toivoa paremmasta. Espoolaiset ovat keränneet seitsemän pistettä kolmesta edellisestä ottelusta. Pelicansilla on allaan viikon tauko ja se saattaa näkyä ottelun avauserässä. Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran aikaisemmin tällä kaudella ja silloin lahtelaiset olivat parempia 4-2 lukemin. Vaikka kotietu antaakin etua Pelicansille, on Bluesilla oiva sauma hakea vieraspisteet. Jos Blues saa otteluun hyvän alun ja iskettyä samalla avausmaalin, on vierasvoitto todennäköinen. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,90 - 4,20 - 2,65

 

Ässät - Jokerit

Porin Isomäellä kohtaavat Ässät ja Jokerit. Jokereiden alkukausi on ollut yhtä vuoristorataa ja viimeisestä viidestä ottelusta on kasassa yksi piste. Ässät on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta kolme, mutta kaikki voitot ovat tulleet joko jatkoajalla, tai voittomaalikilpailussa. Kumpikin joukkue on ehdottomasti voiton tarpeessa. Nousukuntoinen Blues möyhensi Jokerit tiistaina 6-2 ja Poriin saapuukin varmasti ärsytetty Jokerit. Porilaisten katseet kohdistuvat Ässien slovakialaisvahvistukseen Tomas Zaborskyyn, joka tekee ensiesiintymisensä SM-liigassa illan kamppailussa. Jokerit ei voi joka peliään hävitä, joten vierasvoitosta lähdetään. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 2,05 - 4,10 - 2,45