SM-liigakierros -  6. lokakuuta 2009

Blues - Ilves

Sarjan jumboksi pudonnut Blues on kerännyt tällä kaudella vain yhden pisteen kotonaan. Se tuli jatkoaikahäviöllä Porin Ässiä vastaan. Espoolaisten olisi korkea aika ruveta keräämään pisteitä etenkin kotihallista, jos pudotuspelit kiinnostavat. Ilves on sarjassa viidentenä ja aloittanut alkukauden mainiosti. Muutamassa edellisessä ottelussa peli on hieman yskinyt ja kotijoukkueella onkin oiva paikka ottaa kauden ensimmäiset kolme pistettä kotonaan. Merkki 1.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 2,10 - 4,10 - 2,40

 

HIFK - Jokerit

Helsingin tulikuuma paikallisottelu. HIFK on avannut kauden hyvin ja on sarjataulukon neljäs. Jokerit sen sijaan on kolmanneksi viimeisenä sarjassa ja Hannu Aravirta ja muu seurajohto ei varmasti ole tyytyväinen sijoitukseen. Paikallispelissä kotietua ei juuri ja ole ja Jokerit laittaisi tappioputken mielellään poikki HIFK:ta vastaan. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,65 - 4,40 - 3,30

 

JYP - Ässät

Alkukauden sukeltanut JYP saa vieraaksi Porin Ässät. Porilaisten alkukausi on ollut rosteriin nähden hyvä. Toki muutamien ennakkosuosikkien konttaus avauskierroksilla on avannut pienemmille seuroille paremmat mahdollisuudet nousta sarjataulukossa korkealle. JYP on saanut levätä ja harjoitella kunnolla viime viikkojen aikana sillä, jyväskyläläisillä on ollut vain yksi peli viimeisen 12 päivän aikana. Steve Kariyan JYP-debyyttiä ei vielä tiistaina nähdä, mutta kotijoukkue on silti ennakkosuosikki. Merkki 1.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,45 - 4,60 - 4,35

 

KalPa - Lukko

Kierroksen ehdoton kärkikamppailu. Sarjataulukon ykkönen ja kakkonen kohtaavat. Lukko on piikkipaikalla 22 pisteellä. KalPa on kaksi pistettä perässä, ottelun enemmän pelanneena. Kotijoukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkina illan otteluun, mutta jatkoaika ei todellakaan olisi yllätys Niiralan Montun tiistai-illassa. Vähämaalinen ja tasainen ottelu luvassa. Merkki X.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,70 - 4,30 - 3,15

 

SaiPa - Pelicans

Viime kierroksilla jälleen kerran juonesta kiinni saanut Pelicans matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. SaiPa on pelannut kotikentällään mainiosti ja se on erittäin vaikea kaadettava Kisapuistossa. Pelicans on kuitenkin kovassa vireessä tällä hetkellä. Siitä kertovat kaksi edellistä voitto-ottelua KalPaa ja Jokereita vastaan. Tasainen ottelu joka voi kääntyä kummalle tahansa. Jatkoaika ei olisi suuri yllätys. Merkki X.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 2,00 - 4,10 - 2,55

 

TPS - HPK

Alkukauden positiivisimpiin yllättäjiin kuuluva TPS saa vieraaksi HPK:n. HPK on viime kierroksilla parantanut peliään roimasti ja siitä kertoo neljän ottelun voittoputki. TPS on kuitenkin äärimmäisen kova kotijoukkue isossa kotikaukalossaan ja HPK saa tehdä hartiavoimin töitä vieraspisteiden eteen. TPS on sarjataulukon kolmas 17 pisteellä. HPK on kaksi pistettä perässä sijalla kuusi. Kaksi kovakuntoista joukkuetta kohtaavat ja luvassa on hyvä kiekkoilta. Vieraskerroin houkuttaa laittamaan rahat vierailija HPK:n hyväksi. Merkki 2.

Veikkauksen tarjoamat kertoimet kohteeseen: 1,80 - 4,30 - 2,85