Perjantaille on yhtä helppo löytää kelvollinen pelikohde kuin Tour de Francelta luomupyöräilijä. Siirrämme tähtäimen jo lauantaille ja sieltä pomppaakin silmille useita pelin arvoisia kohteita. Tilinteko on käytännössä varma. Kannattaa soitella jo pomolle, että pidät maanantaina lepopäivän.

Mjällby - Östers: Allsvenskanista päivän pankki. Mjallby on kerännyt valtaosan tämän kauden pisteistään kotiareenaltaan. Nyt vastaan tulee Östers joka on voittanut vieraissa tällä kaudella ainoastaan yhden kerran ja silloinkin vastus oli sarjajumbo Syrianska. Mjallby palaa nyt kahden vierasottelun jäljiltä Strandvallenille. Vieraspeleistä jäi käteen 4-2 tappio IFK Göteborgille ja hienosti taisteltu 0-0 tasapeli AIK Tukholmaa vastaan. Nyt vastus on eri tasoa ja kun seurassa tiedetään, että vahvat kotiesitykset pitävät joukkueen liigassa niin uskomme sen hoitavan tämän kunnialla kotiin. Pelaamme päivän yhdistelmämme kotivoiton kautta. operaattori poistettuin kerroin 1.85 on tähän pelikelpoinen.

Ranska U20 - Uzbekistan U20: Alle 20- vuotiaiden MM- kisojen puolivälieräottelu. Ranska eteni jatkopeleihin A- lohkon kakkospaikalta, häviten ainoastaan Espanjalle. Mielestämme sen lohko oli huomattavasti kovatasoisempi kuin Uzbekistanin joka kampesi itsensä 1/8 finaaleihin kolmospaikalta. Uzbekistanin selvitti hienosti Kreikan kahden rangaistuspotkun avulla, mutta nyt kisaurakkaa uhkaa päätös. Epäilemme, että loppu koittaa hyvin suurinumeroisesti ja kisoissa vakuuttavammin esiintynyt Ranska jyrää tässä muutamankin maalin erolla jatkoon. Lyömme rohkeasti yhden (operaattori poistettu 2.04) ja kahden (3.60) maalin tasoitusvedot patonkimaan voitolle.

Shakhtar Donetsk - Zenit Pietari: Mielenkiintoinen harjoitusmatsi kahden itä-eurooppalaisen suurseuran välillä. Ottelu tulee suorana www.operaattori poistettu.com: n netti-tv: stä joten kiinnostuneiden kannattaa virittäytyä taajuudelle. Tätä kirjoittaessa kertoimia ei ole vielä tarjolla monellekaan bookkerilla, mutta www.bet-at-home.com :n tarjoama 4.20 vierasvoitolle on selvästi ylikerroin. Joukkueet kohtasivat viimeksi Pietarissa kesäkuun lopulla. Tuolloin Shakhtar oli parempi 0-1. Tuohon tulokseen ei kannata tuijottaa liikaa sillä Zenit pilasi pelinsä ottamalla ensimmäisellä puoliskolla punaisen kortin. Näissä harjoitusmatseissa kertoimet pomppivat aika rajustikin, kun pelaavat kokoonpanot julkaistaan. Tällä hetkellä kiinnostaa ottaa riski ja sijoittaa vierasvoittoon vaikka kokoonpanoista ei olekaan vielä tietoa. Zenitiltä löytyy tarvittava arsenaali Ukrainalaisten kaatamiseen ja on myös mahdollista, että kotijoukkue lähtee kokeilemaan erikoisempia variaatioita ottelussa. Päivän pommi: Zenit, Bet-at-home 4.20.

New England - San Jose: MLS. San Jose pelaa melkoista "hurlumhei- palloa" ja omissa ropisee usein, itse asiassa eniten koko liigassa. New England on täysin vastakohta. Liigan vähiten maaleja päästänyt ryhmä on todella kurinalainen mitä tulee puolustuspelaamiseen. Vierasjoukkueen höntyily kostautunee tässä ja kotijoukkue tekee voittoon tarvittavat osumat. Vahva luotto New Englannin voitolle. Kerrointoppi William Hilliltä 2.00.

 

Pitkävetovihjeet lauantai 6.7.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Mjällby - Östers 1 1.85 17:00
operaattori poistettu Ranska U20 (-1) - Uzbek U20 1 2.04 18:00
William Hill New England - San Jose 1 2.00 02:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Ranska U20 (-2) - Uzbek U20 1 3.60 18:00
Bet-at-home Shakhtar - Zenit 2 4.20 19:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.