Tulevana yönä ratkaistaan Stanley Cupin mestaruus, kun Boston Bruins ja St. Louis Blues kohtaavat seitsemännessä pelissä Bostonissa. Suuren ottelun kunniaksi 888sport tarjoaa tavallista isoimpia kertoimia molempien voitoille!

Ilmassa on jääkiekon taikaa, sillä maaginen seitsemäs peli lyödään tulille kolmelta yöllä Suomen aikaa Bostonissa. Ennakkoasetelmat ovat sangen selkeät: Boston Bruins jahtaa vuosikymmenen toista mestaruutta ja historiansa seitsemättä Stanley Cupia, kun puolestaan Blues pyrkii nostamaan kannua ensimmäistä kertaa ikinä. 

Huikea NHL-kausi huipentuu kauden viimeiseen otteluun mitä jännittävimmissä merkeissä ja 888sport tarjoaa nyt ylimääräistä jännitettävää myös kotikatsomoihin. Tarjolla on erittäin isoja kertoimia molempien joukkueiden suorille voitoille, joten betsikansan sietäisi ottaa näistä edes toinen kiinni. Bruinsin voitolle on tarjottu 11.00 kerrointa ja Bluesille 19.00 kerrointa. 

Tarjous on voimassa vain suomalaisille asiakkaille, joten luonnollisesti kehoitamme teitä käyttämään tämä mahdollisuus hyväksi!

Näin pääset käsiksi korotettuihin kertoimiin

  • Luo tili 888sportille/kirjaudu 888sport-tilillesi
  • Tee talletus kampanjakoodilla 888ODDS
  • Kampanjan suurin mahdollinen panos on enintään viisi (5) euroa
  • Tarjous päättyy tänään (13.6) kello 00:00!

Nappaa tästä Bruins 11.00 tai Blues 19.00 kertoimilla kiinni yön G7 Stanley Cup-mestaruusotteluun!

 
Tuukka Rask vai St. Louis Blues? 


Suomalaisesta näkökulmasta katsottuna enemmistö luonnollisesti soisi yölla jaettavan mestaruuden Tuukka Raskille. Suomalaisvahti on pelannut eittämättä elämänsä parhaimman kauden maalivahtina taalajäillä ja syystäkin. Ihmisenä aikuistunut sekä pelaajana kehittynyt Rask on joukkueensa tärkein pelaaja ja nyt hänellä on mahdollisuus voittaa omiin nimiin Stanley Cup. 

Bruinsin muut tärkeät tähtinimet, kuten Brad Marchand, David Pastrnak, Torey Krug ja Patrice Bergeron ovat jakaneet tasaisesti vastuuta, mutta Bostonin alempien ketjujen ikiliikkujat ovat myös tarjonneet taustatukea. Bruins on onnistuneesti vienyt tilan ja ajan pois St. Louis Bluesin hyökkäykseltä, toki tämän lisäksi Rask on näyttänyt ajoittain kirjaimellisesti ohittamattomalta. 

Boston on ansaitusti syystäkin suurempi ennakkosuosikki seitsemännessä ottelussa kotipelin turvin, mutta todellisuudessa ennakkoasetelmat ovat erittäin tasaiset. 

Bluesilla oli mahdollisuus kaataa karhu kotonaan ja juhlia seurahistorian ensimmäistä Stanley Cupia St. Lousissa, mutta Boston antoi tylyn selkäsaunan numeroin 5-1 ja sarja matkaa viimeistä kertaa Bostonia kohti.

Ylivoima on koitunut Bluesin suurimmaksi harmiksi, sillä joukkue ei yksinkertaisesti löydä paikkoja saatika pysty luomaan niitä Bruinsin tehokasta alivoimaa vastaan. Tasakentällisin Blues kuitenkin pystyy viemään tilanteita ja hallintaa nimiinsä enemmistön ottelusta, lisäksi maalivahti Jordan Binnington pystyy keräämään itsensä rökäletappion tiimoilta takaisin äärettömän kovaan vireeseen. 

Sinisten ykkösnimet Ryan O'Reilly, Jaden Schwartz ja Vladimir Tarasenko sekä puolustuksen tukipilari Alex Pietrangelo pystyvät haastamaan tasakentällisin Bruinsin jokaisessa tilanteessa. 

Odotettavissa on kiivas kaiken kattava kamppailu - nähdäänkö ratkaisu jatkoerässä, kuten 49 vuotta sitten? 

888sport


Suomalaisille ei välttämättä se kaikista tunnetuin brändi, mutta 888sport on silti iso tekijä maailmalla. Esimerkiksi NFL:n ja monien englantilaisten jalkapalloseurojen kanssa yhteistyödiilejä sopinut 888sport on levittänyt sanomaansa onnistuneesti kansainvälisessä urheilumaailmassa. 

Suomalaisilla betsaajille on mahdollisuus liittyä asiakkaaksi vaikka heti ja tarjolla on toki myös ensitalletusbonusta. Uudet asiakkaan saavat mahdollisuuden lunastaa 100% bonuksen 100 euroon asti. Liity jo tänään alla olevan linkin kautta! 

888 ODOTTAA LINKIN TAKAA!