Vedonlyöntiyhtiö Sportingbet.com juhlistaa Suomen uutta arpajaislakia tarjoamalla uusille suomalaisille asiakkaille 50€ ilmaisvetoa!

Bonuksen lunastaminen on helppoa - seuraa ohjeita:

1. Avaa pelitili osoitteessa www.sportingbet.com2. Tee ensimmäinen talletuksesi ja aseta vähintään 10€ arvoinen veto mille tahansa kohteelle minimikertoimella 1.23. Sportingbet maksaa pelitilillesi ilmaisvedon aina 50€ asti!

Tarjouksen säännöt ja ehdot:

 1. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka avaavat pelitilin ja tallettavat vähintään 10 euroa.
 2. Asiakkaat, jotka asettavat ensimmäisen vetonsa 10 eurolle tai suuremmalle summalle, saavat ilmaisvedon, joka vastaa vedon suuruutta aina 50 euroon asti.
 3. Veto voi olla joko single tai moniveto, mutta kaikkien kerrointen tulee olla vähintään 1.2 (1/5).
 4. Ilmaisvedot maksetaan määritellyille pelitileille 24 tunnin kuluessa ensimmäisen vedon päättämisestä.
 5. Ilmaisvedot maksetaan pelitileille "winnings only" periaatteella (panosta ei palauteta) ja ne tulee kierrättää x1 millä tahansa sportsbook markkinalla ennenkuin mahdolliset voitot ovat nostettavissa.
 6. Käyttämättömät ilmaisvedot poistetaan tileiltä 30 päivän kuluttua niiden maksamisesta.
 7. Interactive Sports (CI) Limited (SportingBet.com) pidättää oikeuden peruuttaa tai lopettaa tämä tarjous tai muuttaa mitä tahansa sen sääntöä siitä erikseen ilmoittamatta tai sitä perustelematta.
 8. Tilinhaltijoiden tulee olla yli 18 vuotiaita.
 9. Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet.com) ylläpitää tiukkaa vain yksi tili per asiakas -käytäntöä ja käyttää useita sisäisen turvallisuuden järjestelmiä tämän tunnistamiseksi.Tältä osin, jotta vältetään mahdollinen väärinkäyttö, pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan kieltäytyä antamasta ilmaisvetobonuksia yhdestä tai useammasta seuraavista syistä:
  • a) tileillä yhteiset IP osoitteet b) samaan kotitalouteen kuuluvat tilit c) Tilit, joilla on yhteisiä yhteystietoja tai tunnuksia (esim. Sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksukorttinumero tai muu maksutapa) d) Henkilöllä on useita tilejä e) Minkä tahansa säännön tai ehdon rikkominen f) Näyttö juonittelusta asiakkaiden välillä vetoja asetettaessa.
 10. Tämä tarjous ei ole voimassa seuraavien maiden asukkaille (tai näiden maiden entisten osien asukkaille): Bulgaria, Valko-Venäjä, Kroatia, Georgia, Latvia, Unkari, Liettua, Romania, Venäjä, Serbia, Slovenia, Ukraina, Portugali, Puola, Eesti, Kazakstan, Kiina, Moldovan tasavalta.
 • Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet.com) on tämän promootion välittäjä yksinoikeudella ja sen päätökset ovat lopullisia ja sitovia. Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet.com) pidättää myös oikeuden pyytää keneltä tahansa asiakkaalta tyydyttävien asiakirjojen esittämistä ennen ilmaisvedon hyvittämistä. Tämä tarjous koskee vain luotua asiakkaan ensimmäistä tiliä eikä tarjous koske mitään myöhemmin avattuja tilejä. Tätä tarjousta ei voi käyttää minkään muun tarjouksen yhteydessä. Standard Interactive Sports (CI) Limited (Sportingbet.com) säännöt ovat voimassa. Kaikki bonuksia koskevat kysymykset pyydämme lähettämään ....