ENCE yllätti kaikki fanit Berliinissä etenemällä pudotuspeleihin puhtaalla 3-0 -tuloksella. Otto Sihvon CR4ZY -joukkue jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle, häviämällä Natus Vincerelle 2-1 -lukemin.

StarLadder Major turnausSuomalaisjoukkueen ENCEn matka StarLadder Berlin Major 2019 -turnauksessa on ollut todella iso yllätys usealle katsojalle, sillä monet pohtivat miten tulevat muutokset tiimin kokoonpanosta vaikuttavat pelaamiseen.

ENCE kuitenkin näytti ammattimaisuutensa ja voitti myös jokaisen pelaamansa ottelun. Tämän lisäksi turnauksen kolmen parhaan pelaajan joukkoon kuuluu allu ja sergej ENCEstä.

Ottelut jatkuvat taas torstaina, kun ENCEä vastaan astelee australialainen Renegades.

Jos suomalaisjoukkue jatkaa yhtä hyvää peliä, tulisi heidän voittaa myös tämä ottelu. Mikäli myös näin käy, ENCE etenee semi-finaaleihin. Kyseessä on myös viimeiset pelit nykyisellä kokoonpanolla. Miikka "suNny" Kemppi tulee korvaamaan Aleksi "Aleksib" Virolaisen heti Major -turnauksen jälkeen.

Suomalaisvahvisteinen CR4ZY -joukkue yllätti monet Majoreilla

CR4ZY on tehnyt jo pitkää hurjaa nousua ja pääsikin vihdoin näyttämään isolla lavalla, mihin joukkue pystyy.

Tämä viiden todella kovan pelaajan joukkue pääsi voittamaan muun muassa FaZen ja NiPin turnauksessa, mikä on yllättävänkin hyvä tulos. Joukkueella oli hyvät mahdollisuudet päästä myös kahdeksan parhaan joukkoon, mutta hävisi kuitenkin Natus Vincereä vastaan 2-1 -karttalukemin. 

Turnaus toimi kuitenkin todella hyvänä näytönpaikkana joukkueelle ja uskommekin, että tiimi pystyy jatkossa pelaamaan vähintäänkin yhtä hyvää peliä. Tulevaisuudessä eivät myöskään muut joukkueet tule aliarvioimaan heitä.