Sunnuntain paras veikkauskohde löytyy Ykkösestä. Pelivirettään etsinyt TPS alkaa löytää oikean suunnan ja katkaisee tänään JJK: n voittoputken. Samaa ideaa käytetään myös vakiovihjeen perustana. Ranskan avoimista haen jättikerrointa tulosvedolla.

13:30 Ranskan avoimet: Tsonga vs. Berdych

Yleensä Ranskan avoimissa pahasti epäonnistunut Tomáš Berdych on löytänyt tänä vuonna oivan massavireen. Maailmanlistan nelonen lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta isäntämaan Jo-Wilfried Tsonga ei tule päästämään tsekkiä helpolla. Berdych jatkanee tästä eteenpäin, mutta ilman erätappiota turnauksessa edennyt ranskalainen tulee mielestäni ottamaan kotiyleisön tuella Berdychiltä vähintään yhden erän. 1-3 tuloksille saakin Unibetilta hyvän 4.10 kertoimen. Muista katsoa Ranskan avointen kampanjat

PELIVALINTA:Tulos: 1-3

Pelaa kohde kertoimella 4.10

18:30 JJK - TPS

TPS on laadukkaampi ryhmä lähes joka osa-alueella, mutta epäonnistunut alkukaudella. Pelivire alkaa pikkuhiljaa löytyä ja JJK onkin asetettu liian suuren suosikin asemaan. Vaikka jyväskyläläiset ovatkin voittoputkessa niin pitää muistaa, että vastukset ovat olleet luokkaa helpompia kuin tänään. Osuvin pelivalinta on pelata X2 tai 1/2 valintaa joka palauttaa panoksen tasapelillä.

PELIVALINTA:1/2 valinta (tasapelillä panos takaisin): 2 TPS 

Pelaa kohde kertoimella 2.45