Suomen Palloliitto panostaa vahvasti jalkapalloilun Suomen Cupin kehittämiseen kaudella 2010. Osana Suomen Cupin uutta tulemista perjantaina 19.2. on avattu Suomen Cupin omat verkkosivut.

Yksi merkittävä osa Suomen Cupia kaudella 2010 tulee olemaan syyskuun lopulla Suomen Cupille pyhitetty finaaliviikonloppu ja tarkemmin 25.9., jolloin pelataan sekä miesten että naisten Suomen Cupin finaalit. Finaalipäivän markkinointiin panostetaan voimakkaasti ja tavoitteena on tehdä päivästä todellinen juhlapäivä.

- Tehdään siitä suomalaisen jalkapalloilun juhlapäivä, jossa finaalien ohella tarjolla on myös oheisohjelmaa, linjaa Palloliiton puheenjohtaja Sauli Niinistö.

Kauden 2010 Suomen Cupin osalta perjantai 19.2. oli merkittävä lähtölaukaus. Suomen Cupin uudet verkkosivut avattiin osoitteessa www.suomencup.fi ja samalla alkoi haastekilpailu, jolla Palloliitto haastaa koko suomalaisen jalkapalloväen osallistumaan cupin finaalipäivään.

- Tavoitteenamme on nostaa kilpailun arvostusta ja meillä on selkeä halu muuttaa finaalipäivä suureksi jalkapallotapahtumaksi - saada täysi stadion ja kansanjuhla aikaiseksi.

Tähän liittyy myös kansainvälistä luokkaa oleva tv-tuotanto, Palloliiton huippujalkapallojohtaja Petri Jakonen valottaa.

- Nyt on avattu Suomen Cupille omat verkkosivut ja sitä myötä myös haastekampanja, jolla haastamme koko suomalaisen jalkapalloperheen rakentamaan finaalipäivää.

Haastekampanjan keulakuvana toimii puheenjohtaja Niinistö, joka on myös jo avannut haastekampanjan osaltaan.

Lähde: Palloliitto.fi