Tre Kronor jätti Leijonat tylysti pisteittä Euro Hockey Tourin Venäjän turnauksen ottelussa maalein 4-1.

Ruotsi iski luun kurkkuun meikäläisille jo avauserän ensiminuuteilla. Fredrik Petterson ja Niklas Persson veivät kruunupaidat jo 2-0-johtoon, kun vain viisi minuuttia ottelua oli pelattu.

Suomi kavensi päätöserässä puolustaja Mikko Mäenpään YV-osumalla, mutta lopullisen naulan Leijonien arkkuun löi ruotsalaisista Nicklas Danielsson, kun ottelua oli jäljellä pari minuuttia.

Viimeisen osuman pääsi iskemään tyhjiin NHL-puolustaja Victor Hedman. Voitto oli Ruotsille ensimmäinen seitsemään EHT-otteluun.

Suomen maalilla pelasi HIFK-vahti Joni Ortio, joka venyi kiekon tielle 22 kertaa ottelun aikana.