Suomen jääkiekkomaajoukkue aloitti LG Hockey Games-turnauksen pirtäestä voittamalla Prahassa pelatussa ottelussa Tshekin 5-3. Suomi ratkaisi ottelun edukseen kolmannessa erässä, jossa se käytti ylivoimatilanteensa tehokkaasti hyväkseen.

Tshekki - Suomi 3-5 (1-1,2-1,0-3)

5.54 1-0 Petr Cajanek (Leos Cermak) 8.44 1-1 Jukka Voutilainen (Jarkko Immonen) 20.18 2-1 Radim Vrbata (Jaroslav Bednar) 31.06 2-2 Janne Niinimaa (Jukka Voutilainen) yv 33.40 3-2 Leos Cermak 46.00 3-3 Juha-Pekka Haataja (Tommi Santala) 51.10 3-4 Niko Kapanen (Mika Pyörälä) yv 54.51 3-5 Mika Pyörälä (Niko Kapanen, Jukka Hentunen) yv

Maalivahdit Miroslav Kopriva (CZE) 13+8+x Iiro Tarkki (FIN) 5+16+x

Illan toisessa ottelussa Ruotsi kaatoi Venäjän luvuin 4-3. Ruotsi oli selvästi parempi joukkue varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Lopussa Ruotsi otti useita tyhmiä jäähyjä ja Venäjälle suorastaan tarjottiin tasoitusta, mutta venäläiset eivät osuneet maalipuitten väliin.

Venäjä - Ruotsi 3-4 (1-3,1-0,1-1)

1.45 0-1 Mathias Tjärnqvist (Magnus Johansson, Marcus Ragnarsson) 6.08 0-2 Daniel Widing (Johan Åkerman, Johan Davidsson) yv 17.01 1-2 Alexander Suglobov yv 18.16 1-3 Kenny Jönsson (Johan Åkerman, Johan Davidsson) yv 33.38 2-3 Maxim Rybin (Petr Schastliviy) av 46.08 2-4 Mattias Weinhandl (Tony Mårtensson, Linus Omark) yv 47.32 3-4 Oleg Saprykin (Alexei Badyukov)

Maalivahdit: Konstantin Barulin (RUS) 11+7+12 Johan Holmqvist (SWE) 5+7+7