Suomi saa vastaansa Ranskan Sunnuntaina 7.5.2017 ja vaikka mitä todennäköisintä on, että Suomi tulee viemään Ranskasta voiton, ei Leijonamiehistö voi heittäytyä aivan huolimattomaksi. Liian usein on nähty niitä otteluita (eikä vain Suomen osalta), että lähdetään liian rennoin ottein heikompaa vastustajaa vastaan. Hyvin äkkiä voikin käydä niin, että heikkona pidetty altavastaaja saa heitettyä muutaman kiekon häkkiin ja tilanne muuttuu dramaattisesti. Suomella on kuitenkin ohjaksissa kokenut ja taidokas valmennus tiimi, joka ei varmasti anna tämän kaltaisen virheen tapahtua! Joten ei muuta kuin hokkarit suihkimaan ja maaliverkot tötterölle!

Aika napsia pisteet kotiin!

Tämän edellä mainitun ottelun ei ainakaan pitäisi olla vielä Suomen Leijonille mikään vaikea haaste, sillä aiempina vuosina Suomi on selvinnyt otteluista Ranskaa vastaan kunnialla. Ikinä ei kuitenkaan voi tietää mitä tricolor joukkueella on takataskussaan, ja siksi jokaiseen otteluun kannattaa valmistautua hyvin ja huolella. Kaiken järjen mukaan Suomen tulisi kävellä pukukoppeihin tämän ottelun päätyttyä hymy huulilla ja roima määrä pisteitä taskussa.

Paitsi että koko Suomen joukkue ja valmennusjohto ovat aivan loistavia, täytyy vielä mainita erikseen todella ensiluokkaiset maalivahdit, joiden avulla Suomen maaliverkon ei tulisi heilua tässä kamppailussa kertaakaan. Eikä ole väliä kuka kolmesta maalivahdista laitetaan maalia vartioimaan, sillä jokainen hoitaa varmasti homman kotiin. Joonas Korpisalo, Harri Säteri tai Joni Ortio ovat kaikki ensiluokkaisia ja kovan torjuntaprosentin omaavia maalivahteja.

Nyt on aika veikata!

Jääkiekon MM-kisat ovat mitä oivallisin aika tehdä urheiluveikkausta, sillä nyt lähes jokainen online kasinoista tarjoilee asiakkailleen upeita ja rahanarvoisia etuja! Tarjolla on niin ilmaista pelirahaa kuin myös ilmaisia vetoja, joten nyt kannattaa todella pitää silmät auki ja korvat tarkkana ettei menetä näitä anteliata MM-tarjouksia! Veikkaukset vetämään, hyvä asento, oikeat naposteltavat ja upea kisakokemus on valmis!