Suomi iski ilmoille jääkiekon U20 MM-kisoissa todellisen yllätyspommin pudottamalla kisaisäntä Kanadan heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella jatkoaikavoiton myötä. Suomen suurin sankari oli puolustaja Toni Utunen, joka tälläsi koko kisojen ensimmäisen maalinsa parhaaseen mahdolliseen saumaan. Jatkoajalla kuolemanottelussa.

Suomi-u20 välieräVälierissä Nuoret Leijonat saakin sitten vastaansa toisen yllättäjän, kun puolivälierissä Ruotsin kliinisesti 2-0 kaatanut Sveitsi lähtee tavoittelemaan kaikkien aikojen ensimmäistä finaalipaikkaansa Suomen kustannuksella. Miesten MM-kisoissa loppuottelussakin jokuseen kertaan nähty linkkuveitsimaa on pelannut U20-MM-välierissä viimeksi vuonna 2010, jolloin se sai tukkapöllyä Kanadalta 6-1. Maalta löytyy toki U20-MM-historiasta myös yksi voitettu pronssi, mutta tästä on kulunut aikaa jo 21 vuotta.

Suomen Nuoret Leijonat lähtee välierämatsiin kertoimien perusteella toki suuren suurena ennakkosuosikkina, mutta rotsi auki ei tähän otteluun voida todellakaan lähteä. Sveitsi on osoittanut näissä kisoissa olevansa elämänsä kuosissa, eikä tästä kamppailusta ole tulossa epätasaisesti esiintyneelle Suomelle millään mittarilla helppo. Pelivaihtoehtoja näistä kertoimista löytyy kuitenkin vaikka millä mitalla.

HUOM! Mikäli taasen haluat lyödä Suomen voitolle vain suoran betsin, kannattaa tämä toimenpide suorittaa ehdottomasti operaattori poistettuillä. Siellä sinulle onkin erikoistarjouksena tarjolla 2.10 -kerroin normaalin 1.40 -voittokertoimen sijaan. Kyseinen erikoiskerroin on tarjolla ihan jokaiselle operaattori poistettuin asiakkaalle, olit sitten peliyhtiön vanha tai uusi asiakas.

Uudet asiakkaat voivatkin siis hyödyntää tämän erikoiskertoimen hyvin myös vedonlyöntibonuksien (170€) lunastuksen ohessa!

Suomi-Sveitsi U20-MM-välierä - kertoimet:

Tästä löydät kaikki Suomi-Sveitsi -ottelun parhaat kertoimet peliyhtiöiden keskuudesta, ja voit selata kertoimia kätevästi pelikohteittain yläosasta löytyvien luokkien perusteella.

Suomi U20 - Sveitsi U20

Suomi-Sveitsi -pelivihje

Suomen hyökkäyspelaaminen on ollut näissäkin MM-kisoissa varsin tukkoista, eikä joukkue ole päässyt oikein missään vaiheessa sen materiaalin mukaiseen lentoon jälkimmäisellä kaukalonpuoliskolla. Puolivälieräottelu oli Suomelta ehdottomasti turnauksen tähän asti paras ottelu kokonaiskuvassa, ja Nuoret Leijonat voittivatkin matsin laukaustilaston melko selvästi.

Maalinteko oli kuitenkin tuossakin ottelussa melkoista tervanjuontia, ja ilman jääkiekkojumalien peliinpuuttumista Suomi olisi jäänyt kyllä matsissa auttamatta nollille. Myös USA:a ja Ruotsia vastaan Suomi sai iskettyä varsinaisella peliajalla vain yhden ainoan maalin.

Sveitsi pelasi taasen Ruotsin lisäksi hyvin vähämaalisen matsin Tshekkiä vastaan (1-1 varsinaisen peliajan jälkeen), ja se onnistui pitämään myös Kanadan ahtaalla 2-3-tappiostaan huolimatta. Ainoastaan alkusarjan päätteeksi pelattu - sinällään panokseton ottelu - Venäjää vastaan venähti loppulukemiltaan isoksi.

Suomen ottelut U20-MM-kisoissa 2019:
Kanada - Suomi 1-2 ja.
USA - Suomi 4-1
Slovakia - Suomi 1-5
Suomi - Kazakstan 5-0
Suomi - Ruotsi 1-2

Sveitsin ottelut U20-MM-kisoissa 2019:
Ruotsi - Sveitsi 0-2
Sveitsi - Venäjä 4-7
Tanska - Sveitsi 0-4
Sveitsi - Kanada 2-3
Tshekki - Sveitsi 2-1 ja.

suomi-sveitsi u20-välieräNyt kun panokset ovat sitten entistäkin korkeammalla, voinee ottelu muodostua pahimmillaan jopa erittäin kovaksi kyttäilyksi. Täyttä pakittelua ei kumpikaan lähde varmasti harrastamaan, mutta hyökkäyspelin osalta molemmat osapuolet pyrkivät satavarmasti välttämään tilanteita, joissa vastustaja voisi päästä kääntämään peliä nopeasti ja vaarallisesti. Etenkin erittäin nopeilla jaloilla varustettu Sveitsi hakeekin näitä paikkoja hanakasti tiiviin viisikkopuolustuksensa kautta.

Viisaasti hyökkääminen tuleekin tässä tapauksessa isoon rooliin, ja molemmat osapuolet ovat onnistuneet tällä osa-alueella kisoissa erittäin hyvin. Maaleilla ei kumpikaan maa ole toistaiseksi suuremmin juhlinut, mutta samalla oma viisikkopuolustus on toiminut kummallakin vähintäänkin hyvällä tasolla. Lisäksi molempien maiden tolppien välistä löytyy huippukuntoiset veskarit, ja etenkin Sveitsin Luca Hollenstein on ollut MM-jäillä aivan uskomattomassa iskussa.

Nuorten MM-kisoissa tuloksissa saattaa tulla ajoittain suuriakin repeämiä, kun joukkueiden rutiini ei ole välttämättä aivan aikuisten vastaavalla tasolla. Tästä seikasta huolimatta mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että välieräottelussa lähdettäisiin yht'äkkisesti mässäilemään maaleilla. Todennäköisempää onkin, että kumpikin osapuoli lähtee elintärkeään otteluun oman pään kautta ennemminkin selkeitä virheitä vältellen kuin hyökkäämään yltiöpäisesti.

Näin ollen Urheiluveikkaus kasaakin vedonlyöntivihjeet tämän matsin osalta under-kohteisiin. Etenkin alle 5,5 maalia näyttää kertoimien perusteella hyvinkin käypältä pelivalinnalta.

Pelivihje: Suomi U20 - Sveitsi U20 - Alle 5,5 maalia.
Paras kerroin: 2.04

Toinen vaihtoehto:

Vaihtoehtoinen pelivalinta: Suomi U20 - Sveitsi U20 - Alle 4,5 maalia.
Paras kerroin: 3.05

Hyödynnä myös erikoistarjous!

operaattori poistettu: Tarjolla myös 2.10 -erikoiskerroin Suomen välierä-voitolle!

 1. Mene operaattori poistettuin sivustolle.
 2. Osallistu operaattori poistettuin erikoiskerroin-tarjoukseen sen omalla kampanjasivulla.
  - Pääset kampanjasivulle esimerkiksi operaattori poistettuin etusivun mainoskuvasta.
 3. Klikkaa kampanjasivulta löytyvää "Veikkaa Suomea" -nappulaa.
 4. Lyö tämän jälkeen Suomen voittoa varsinaisella peliajalla 1-20 euron panoksella ennakkovetona.
 5. Valitse "superkerroin" -vaihtoehto kupongin vierestä. Mikäli superkerrointa ei ole saatavilla, päivitä sivu ja yritä uusiksi.
 6. Vahvista vetokuponkisi superkertoimen kera.
 7. Mikäli Suomi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat voittosi normaaliin kertoimeen asti käteisenä rahana, ja korotetun kerroin-osan taasen bonusrahana.
  - Bonusraha-osa on kierrätettävä operaattori poistettuin vedonlyönnissä kolme kertaa 1.50 kerrointasolla 14 päivän aikana sen saamisesta.