Päivän pelivihjeissä rakennamme kaksi pelisuositusta. Yhdistelmät sisältävät tänään Veikkausliigaa ja Ykköstä.

Turvallinen tuplaus

Ensimmäinen single jalkapallon Ykkösestä. Valkeakosken Haka saa Tehtikselle vieraita Tammisaaresta. Joukkueiden tavoitteet ovat vastakkaisissa päissä sarjataulukkoa. Ekenäs pyrkii pysymään Ykkösessä, Haka hamuaa nousua. 

Sarjanousija Ekenäs on toistaiseksi ilman voittoja. Sarja alkoi kahdella kotitasurilla ja jatkui 2-1 vierastappiolla JJK: lle. Hakan peli alkaa alkuvaikeuksien jälkeen löytyä ja se tulee olemaan yksi kauden vaikeasti voitettavimmista kotijoukkueista. Emme laske kovinkaan suuria mahdollisuuksia Ekenäsin pärjäämiselle. Hakan maalipyssynä on kunnostautunut kahdessa viime pelissä 3 maalia takonut Kasperi Liikonen.

Pelivalinta:Haka (-1) 2.17 Yhteiskerroin: 2.17 Nordicbet

Kotimaan futistupla

Toiseen pelisuositukseen lisätään Haka (1-) lisäksi pelivalinta Veikkausliigan ottelusta KTP-HIFK. Kyseessä on kahden sarjanousijan kohtaaminen. Viime kauden Ykkösessä KTP voitti molemmat Kotkassa pelatut keskinäiset kohtaamiset.

HIFK: n kaudesta odotettiin vaikeata. Seitsemästä pelatusta pelistä se on yltänyt voittoon kaksi kertaa. Molemmat kotivoittoja. Helsinkiläiset ovat pelanneet alkukauden jopa yli tasonsa. Hurmoksella ja innolla. Kuherruskuukausi alkaa olla nyt ohi ja jatkosta tulee entistä vaikeampaa.

KTP on hävinnyt tällä kaudella kotipeleistään ainoastaan avauspelin KuPs: lle. Viime sunnuntaina se taisteli 0-0 tasapelin sarjakärki SJK: ta vastaan. Kotkalaiset jopa hienokseltaan hallitsivat peliä.

Viime pelin KTP näytti niin hyvältä, että pelikohteeksi otetaan KTP: n voitto.

Pelivalinta:Haka (-1) 2.17KTP  2.40Yhteiskerroin: 5.20 Nordicbet

Pelaa kohteet täällä ja hae samalla 200€ veikkausbonus