Etelä-Amerikan herruudesta kisataan Atlantin toisella puolella, kun perjantaina lyödään käyntiin Copa America. Turnaus pitää sisällään jalkapalloilun suurimpia tähtiä ja nimiä, joten luvassa on tasokkaita kohtaamisia suurmaiden välillä. Coolbet tarjoaa markkinoidet parhaat kertoimet turnaukseen, mutta myös huikean pääpalkinnon uuden kampanjan voimin.  

Lionel Messi, Luis Suarez, Alexis Sanchez, James Rodriguez, Sergio Agüero, Coutinho... tässä vain kourallinen nimiä, joita tullaan näkemään Copa America-turnauksessa. Tänä vuonna kisat järjestetään Brasiliassa ja hallitseva mestari Chile jahtaa historiansa kolmatta perättäistä mestaruutta. Pitkään ilman turnausvoittoa elännyt Chile nosti ensimmäisen kerran Copa American pokaalia vuonna 2015 ja toistamiseen vuonna 2016. Kahden välivuoden jälkeen hallitseva mestari pääsee vihdoin puolustamaan titteliään tänä vuonna. 

Copa American kunniaksi Coolbet on järjestänyt uuden kampanjan, jossa pelaajat pääsevät kisaamaan huikeasta 1000 euron matkalahjakortista sekä muista rahapalkinnoista. 

Näin osallistut Coolbetin kampanjaan

 • Kirjaudu Coolbet-tilille/Luo Coolbet-tili
 • Tee vähintään 10 euron talletus koodilla COPA2019
 • Osallistu Copa America-veikkaukseen, jossa pisteitä jaetaan seuraavasti:
  1. Ottelun lopputulos - 10 pistettä
  2. Ottelun voittaja + yhden joukkueen maalit oikein - 6 pistettä
  3. Ottelun voittaja oikein - 3 pistettä
  4. Toisen joukkueen maalit oikein - 1 piste
 • Kampanja koostuu yhdestä kierroksesta ja palkinnot jaetaan pelaajien pisteiden perusteella seuraavasti:

  1. sija: 1000 matkalahjakortti
  2. sija: 90 euroa
  3. sija: 80 euroa
  4. sija: 70 euroa
  5. sija: 60 euroa
  6. sija: 50 euroa
  7. sija: 40 euroa
  8. sija: 30 euroa
  9. sija: 20 euroa
  10. sija: 10 euroa
 • Kampanja-aika 12.6. – 15.6.2019 klo 03:00

Osallistu Coolbetin Copa America-veikkaukseen ja voita tonni!


Coolbet tarjoaa kesän kovimpia kertoimia


Tämä lafkan avulla pääsee kätevästi betseissä vauhtiin Copa American-turnauksen aikana. Coolbet niittää mainetta enimmäkseen Pohjolassa ja kiito tuskin näillä näkymin loppumaisillaan. Virolaissuomalainen peliyhtiö on suunniteltu pitkälti suomalaisia pelaajia ajatellen, vaikka toki asiakkaita liittyy myös muualtakin Euroopasta. 

Lajikirjo on äärimmäisen laaja ja erilaisia betsejä pystyy lyömään lajista kuin lajista. Tarjolla on betsaamisen ohella tietenkin myös nettikasinoa, pokeria ja paljon muuta! Kaiken kukkuraksi Coolbetillä voi osallistua kampanjoihin pitkin vuotta, joten tekemistä riittää!

Uudet asiakkaat voivat valita mieleisensä ensitalletusbonuksen oitis rekisteröitymisen jälkeen. Ensimmäinen vaihtoehto tarjoaa 100% bonusta 150 euroon asti käyttämällä koodia COOL150. 

Toinen ensitalletusbonus tietää pelaajalle 50 euron verran pelirahaa 10 euron talletuksella koodilla 4XBONUS

LIITY TÄSTÄ COOLBETILLE