Markku Niemisen huippukuntoon valmentama Super Frido oli Turun Toto5:n päättävässä kohteessa omaa luokkaansa johtopaikalta. Lahjakas ori otti jo kolmannen peräkkäisen voiton. Voittajan takana matkannut Capehill's Luca nousi lopussa toiselle radalle ja kesti niukasti toiseksi ennen sisärataa kirinyttä Vivad Poppetia.

 

Neljännessä kohteessa muun muassa Derbyn aikoinaan voittanut Express Type avasi kautensa. Seppo Markkulan ohjastama ori otti harmittavan pahan laukan lähtösuoralla ja peli oli pelattu. Viimeisellä takasuoralla toisesta ulkoa iskenyt Sahara Showtime leiskautti viimeisessä kaarteessa keulapaikalle ja Antti Teivaisen ajokki voitti hallitusti ennen Bp's Perfectiä. Mikäli jatkossa hakee jättiyllätyksiä, niin sellaisen voisi sopivassa tehtävässä järjestää sisäradalle pussiin jäänyt Baron Ses.

 

Avauskohteessa kolmanneksi eniten pelattu Achille Web oli vahvin neljännestä ulkoa alkaneella kirillä. Mika Forssin ajokki ei näyttänyt kiriin lähdettyään erikoisen hyvältä, mutta ruuna sai viimeisessä kaarteessa pykälän silmään ja lipui lopussa varmaan voittoon. Zemeckis kiersi kierros jäljellä johtavan rinnalle ja kesti siitä hyvin toiseksi. Suosikki Trini Boy menetti alussa kärkipaikan ja ruuna matkasi johtavan takana, mistä ei saanu kunnolla tilaa lopussa.

 

Toinen kohde oli lämminveristen Nuorten Sarja, jota hallitsi keulapaikalta lahjakas Rock Finger. Toni Niemisen ohjastama Cad matkasi suosikin takana ja sai tilaa lopussa ja haastoi, mutta ei aivan ehtinyt edelle. Sisäradalla matkannut Uparty K.A. kiri hyvin kolmanneksi ja sille jäi selvästi voimia varastoon.

 

Toisen startin tauon jälkeen juossut Kujanpään Jyräys hallitsi kolmatta kohdetta kärkipaikalta reippaasta 25-avauksesta huolimatta. Mikko Huttusen ajokki sai alussa prässiä suosikki Warriorilta, mutta piti kiinni keulapaikasta. Warriori oli johtavan takaa toinen. Tupla-Suviyö lopetti viime metrit hyvin ollen viides maalissa, vaikkakin viimeinen puolikas oli vain 33-vauhtinen.

 

Achille Webin lisäksi Mika Forssille illan toisen voiton toi ravien ensimmäisessä lähdössä lahjakas suomenhevonen Esse. Turun Toto5-arvo oli 239,10 euroa.