Tänä viikonloppuna järjestetään amerikkalaisen jalkapallon huipentuma Super Bowl! Kyseessä on 50. Super Bowl joten perinteisen ottelun lisäksi tänä vuonna juhlistetaan myös perinteen 50-vuotispäivää, sillä tämä kuuluisa traditio starttasi vuonna 1967. Tänä vuonna Super Bowlissa mittaa toisistaan ottavat Carolina Panthers ja Denver Broncos. Lue alta lisää tämän vuoden urhilutapahtumasta sekä 24hBetin vedonlyöntivihjeet. Matsi pelataan 7. päivä sunnuntaina, eli aikaa lyödä vetoa on vielä runsaasti.

 

Super Bowl: Carolina Panthers - Denver Broncos

Amerikkalainen jalkapallo ei ole niin suosittua Suomessa, mutta tästä tapahtumasta on saanut lukea lehdistä jo monen vuoden ajan. Kyseessä on nimittäin sen luokan tilaisuus, että sitä seurataan ympäri maailmaa. Tavallisesti Super Bowl -tapahtuman puoliajalla esiintyy kuuluisia amerikkalaisia ja tähän mennessä lavalla on nähty jo mm. Michael Jackson, Madonna ja Bruce Springsteen.

Joukkueiden valinta on pitkä prosessi. Super Bowl -otteluun pääsevät kaksi parasta jalkapallojoukkuetta, jotka ovat pärjänneet 16 ottelua kestävässä kaudessa vuoden aikana. Yleensä tarvitaan vähintään 10 voittoa, mutta sekään ei takaa paikkaa loppuottelussa. Superbowl voittaja saa hopeisen Lombardi -pokaalin, joka sai nimensä Vince Lombardin mukaan, kun hän johti joukkueensa Green Bay Packersin voittoon kahdessa maailman ensimmäisessä Super Bowlissa.

Vuonna 2016 ottelu pelataan Levi’s Stadionilla Santa Clarassa Kalifornian osavaltiossa. Tämän stadionin valinta on kuitenkin kyseenalaistettu, sillä sen ruohokenttä on ollut usein erittäin huonolaatuinen.

Carolina Panthers kohtaa Denver Broncosin tämän vuoden Superbowlissa. Carolina Panthers on paikkansa ansainnut, sillä joukkue pelasi parhaimman tuloksensa koko olemassaolonsa aikana. Denver Broncos ei ole sekään ollut huono tällä kaudella, mutta muutokset valmennustiimissä ovat ehkä vaatineet veronsa.

 

24hBet Veikkausvihjeet Super Bowliin

24hBet on tasokas veikkaussivusto, jossa on mahdollista lyödä vetoa myös Super Bowlista. Valikoimassa on tulosvetoa ja lisäksi paljon vedonlyönnin erikoiskohteita. Tällä hetkellä pre event -kertoimet tulosvetoon ovat seuraavat:

Carolina Panthers: 1.38 Denver Broncos: 2.90

Ei siis mikään yllätys, että Carolina Panthers on voittajasuosikki. Uusille pelaajille tiedoksi, että 24hBet -sivustolla on tarjolla muhkea bonus urheilun vedonlyöntiin, joten Super Bowl veikkaukseen saa potkua ilmaisella pelirahalla! Ottelu pelataan Sunnuntaina klo 00.30 Suomen aikaa.