Lahden Jokimaalla ajettavan Suur-Hollolan välierät on juuri ajettu. Toisessa välierässä järjesti jättiyllätyksen Antti Teivaisen ohjastama Day Cruise. Markku Niemisen valmentaman ruunan voittajakerroin oli 68,12.

- Day Cruise oli tänään parempi kuin koskaan minun ajamissa starteissa. Vauhti oli matkalla nykivää. Se sopi meille, kun saatiin parijonossa tasainen juoksu. Voitto oli melko varma, Antti Teivainen kommentoi.

Kolmas 500 metriä hurjasteltiin 09,5-vauhtia, kun kärjessä kinastelivat suosikit Maxwell Mayday ja Edward Ale. Aaron De Veluwe sijoittui toiseksi ja Edward Ale ja Maxwell Mayday ottivat kaksi muuta finaalipaikkaa.

Ensimmäisen välierän voitti odotetusti suursuosikki Brad De Veluwe. Tuomas Korvenoja haki oriilla johtopaikan ensimmäisen puolikkaan jälkeen ja sai ottaa vauhdin pois matkalla. 10-vauhtisessa ohituksessa ei muista ollut vastusta.

- Bradi oli erittäin miellyttävä tänään, rento ja rauhallinen, eikä ori painanut yhtään ohjille. Korvia ei tarvinut avata ja uskon että ori on huomenna paljon terävämpi, Tuomas Korvenoja kertoi voittajahaastattelussa.

She Loves You seurasi suosikin takaa toiseksi. Bluehill's Hero teki kuolemanpaikalta hienon esityksen ja oli kolmas ennen sisäkautta hyvin kirinyttä Kiikku's Lordia.

Kolmannen välierän voitti komean esityksen päätteeksi Surprise Lord. Harri Koivusen ajokki haki johtopaikan nopeasti ja vei kierroksen hurjasti 11-lukemiin. Reipas matkavauhti ei painanut oriin jaloissa, vaan Surprise Lord lipui lopussa ylivoimaiseen voittoon.

Jester Bowl oli kolmas ennen Super Fridoa. Kuolemanpaikalla ravannut Up-Date Hoss nappasi viimeisen finaalipaikan. Välierien nopein oli Surprise Lord ajalla 12,7a/2140 metriä ja pääsee näin ollen valitsemaan finaalin lähtöradan ensimmäisenä. Suur-Hollola finaali ravataan huomenna sunnuntaina 110 000 euron ykkösplakinnolla.

Jokimaan Toto75-ravit jatkuvat.