Karsinnat vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoihin ovat siis alkaneet täydellä tohinalla, ja tänään varmasti kaikkien tuntemalla Wembleyn jalkapalloareenalla Lontoossa kohtaavat F-lohkoa johtava Englanti, sekä samassa lohkossa hyvänä kakkosena tuleva Slovakia. Ottelu vihelletään käyntiin tänään kello 21.45 Suomen aikaa, ja olemme nyt koonneet tämän viikon ensimmäiseen vetovihjeeseen muutamia asioita, mitä tässä ottelussa kannattaa ottaa huomioon, sekä mukana tulee jälleen pienehköjä vetovihjeitä. Aloitetaan maanantai siis mukavalla lukemisella, sillä nämä ensi vuonna Pietarissa pidettävät kisat eivät loppupeleissä ole kovinkaan kaukana enää, ja näiden karsintojen myötä jalkapallokuume alkaa jälleen nousemaan ympäri maailmaa.

Englanti tietenkin vedonvälittäjillä ennakkosuosikkina

Molemmat joukkueet tulevat tähän otteluun varmasti voitonnälkäisinä, sillä niin Englannin kuin Slovakian maajoukkueilla on molemmilla voittoja takataskussaan, ja kumpikaan ei missään nimessä haluaisi hävitä tätä illalla pelattavaa ottelua.

Viimeksi saarimaan pojilla oli pitkään pelkästään yksi maali vierasottelussa Maltaa vastaan, mutta ottelussa pelatun viimeisen viiden minuutin aikana Maltalaiset eivät jaksaneet taistella vastaan, ja vanha isäntämaa rökitti entiset alaisensa jälleen murskaluvuin 0-4.
Slovakialla oli puolestaan tuuria kohdatessaan viimeksi Slovenian, sillä viime hetkellä yhden maalin sai tehtyä Adam Nemec, joka vei Slovakian täpärästi voittoon.

Lohkossa voittamattomalla Englannilla on pieni etumatka F- lohkossa hyvänä kakkosena tulevalle Slovakialle, ja tuo piste-ero Slovakiaan on vain minimaalinen, 2 pistettä. Voittamalla tämän illan ottelun, Englanti karkaisi pistetaulukossa viiden pisteen päähän, ja otteluita karsinoissa on jäljellä enää kaksi kappaletta. Slovakian maajoukkue lähtee kuitenkin illan otteluun leuka pystyssä, sillä heidän voittaessaan tämän illan ottelun Slovakia kiipeäisi lohkon kärkeen, pudottaen itse Englannin sijalle kaksi.

Loukkaantuneiden listalta Englannin maajoukkueen puolelta löytyvät Kieran Trippier, Jordan Pickford ja Harry Maguire, sekä Slovakian puolelta vastaavasti maalivahti Matus Kozacik. Loukkautuneiden listalta ei löydy onneksi kuitenkaan ketään sellaista, jotta kyseessä olisi mikään hengen hätä, joten tämän illan otteluun lähdetään molemmin puolin vahvimmilla mahdollisilla joukkueilla.

Koska rehellisesti sanottuna slovakialaisen jalkapallon seuraaminen on itse kullakin täällä hieman ruosteessa, ja sen supertähtien seuraaminen jäänyt vähän vähemmälle silmälle uskomme tietenkin näin itsevarmoin ja yksioikoisin perustein Englannin voittoon.

Mutta miten ja kuinka paljon on tietenkin sitten aivan eri juttu jälleen. Olemme valinneet tämän päivän kohteeksi jota tulisi ehkä ajatella vedonlyöntiä tehdessä ”Englanti voittaa ja pitää nollan” ja näitä on varmasti tarjottavana useammallakin vedonvälittäjällä.

Tähän lopputulokseen olemme tulleet, sillä Englanti ei ole vielä kertaakaan päästänyt yhtäkään maalia karsinnoissa kotikentällään sisään, ja ainoa, pieni pudotus karsintamatkalla mikä on ollut, kävi Skotlantia vastaan pelatussa ottelussa, jolloin se päättyi tasapeliin 2-2.

Eli ennustamme tai noidumme jälleen tuloksia vanhojen merkkien perusteella, ja tämän ottelun pitäisi periaatteessa olla selvää pässin lihaa, mutta tietenkin kannattaa miettiä, että oletushan on kaikkien munausten äiti.

Lähtihän Islantikin Suomen huuhkajia vastaan viikonlopun ottelussa hieman soitellen sotaan ja vahvana ennakkosuosikkina, mutta lopputulos olikin jotain ihan muuta mihin emme itse myöskään uskoneet. Tampereellahan tuo otteluhan päätyi kaikkien osapuolten hämmästykseksi 1-0 Suomen eduksi. Mikäli olet ajatellut lyödä vetoa tämän illan otteluun, MM -jalkapallon karsintoihin ja muihin urheilulajeihin on upeita kohteita tarjolla esimerkiksi 21Bet -vedonlyöntitoimiston sivuilla.

Syyskuussa uskomattomia tarjouksia sekä Live-Streamaus nyt saatavilla!

Jälleen jos olet uusi asiakas, 21Bet tarjoaa sinulle reilun tervetulobonuksen, jonka voit lunastaa tekemiesi vetojen perusteella 100 -prosenttisena aina 50€ asti.
Eli yksinkertaisesti, jos talletat ja lyöt vetoja 50 euron edestä 21Betin vedonlyönnissä, saat vastaavan summan bonusrahana pelitilillesi! 21Bet antaa sinulle loistavan mahdollisuuden veikata vedonlyöntiä 50 euron talletuksellasi jopa 100 euron edestä -yksinkertaista kuin mikä!

Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada omalla aktiivisuudellasi kaikkea mahdollista ylimääräisenä, kuten joka viikkoisia ilmaisvetoja! Kun pelaat viikoittain maanantain ja sunnuntain välillä kumulatiivisesti 100 euron edestä vedonlyöntiä, saat seuraavan viikon maanantaina palkinnoksi 10€ ilmaisvedon, ja tämän ilmaisvedon voit käyttää uuden viikon aikana mihin tahansa urheiluvedonlyönnin kohteeseen. Sinun ei tarvitse siis tässä tarjouksessa lyödä kerralla sadan euron arvoista lappua, vaan saat siis kerätä rauhassa tekemiesi vetojen avulla tämän 10€ arvoisen ilmaisvedon seuraavalle viikolle kasaan. Saat tämän ilmaisvedon joka viikko niin kauan, kun olet lyönyt edellisenä viikolla tuon vaadittavan satasen edestä vetoja. Lisäksi nyt uutuutena 21Bet on tuonut live-streamin sivuilleen, joten voit nyt seurata vedonlyöntitoimiston kautta valikoituja otteluita suorana!

Lähde nyt siis katsastamaan 21Betin sivuilla olevat MM-jalkapallon karsintoihin löytyvät kohteet, ja helpoiten sinne löydät tien klikkaamalla vain tämän tekstin alapuolella olevaa linkkiä, niin olet 21Betinvedonlyönnin bonusten ja ilmaisvetojen äärellä silmänräpäyksessä.