Leijonien taival jääkiekon MM-kisoissa jatkuu Slovakiassa illalla, kun vastaan asettuu Tanska. 

Suomen kiekkopeleihin tarjolla ilmaisia livevetoja!

Joku voisi luonnehtia Suomen kevättä jo tässä kohtaa yllätyksien täytteiseksi. Ennen turnausta paljon keskustelua ja parjausta aiheuttanut kokoonpano on onnistunut kolmen ottelun jälkeen käännyttämään epäilijät. Päävalmentaja Jukka Jalosen luotsaama joukkue pelaa tiiviisti erittäin paineistavaa jääkiekkoa, jossa jokaisella pelaajalla on oma tärkeä roolinsa. 

Kolmen ottelun myötä Suomen tärkein valttikortti on vailla epäilyksiä Kaapo Kakko. Kesän NHL:n varaustilaisuuden potentiaalinen ykkösvaraus on takonut eniten maaleja Leijonista ja tuntuu lunastavan lupauksia ottelusta seuraavaan. Viisi maalia tehtaillut 18-vuotias kerää kiistatta suurimmat huomiot, mutta maalissa loistanut Kevin Lankinen lukeutuu ehdottomasti myös Leijonien luottopelaajiin. 

USA-ottelussa huilivuorossa ollut Lankinen palaa tänään Suomen maalille Tanskaa vastaan. Yhdysvaltoja vastaan loukkaantumisen kärsinyt Juho Lammikko ei pelaa illan ottelussa. 

Tanskan riveistä ei löydä roppakaupalla NHL:n tähtiä, varsinkin Lars Ellerin tuoreen poistumisen myötä, mutta joukkueessa piisaa silti taitoa. Kovimpia nimiä ovat esimerkiksi Mikkel Böedker, Jesper Jensen, Peter Regin, Nicklas Jensen  ja Oliver Lauridsen

Leijonien kokoonpanot


Maalilla: 
30 Kevin Lankinen

Varalla:
45 Jussi Olkinuora

1. kenttä
25 Toni Raja - 15 Arttu Ilomäki - 20 Niko Ojamäki
4 Mikko Lehtonen - 55 Atte Ohtamaa

2. kenttä
82 Harri Pesonen - 65 Sakari Manninen - 24 Kaapo Kakko 
40 Petteri Lindbohm - 28 Henri Jokiharju

3. kenttä 
19 Veli-Matti Savinainen - 27 Eetu Luostarinen - 41 Joel Kiviranta 
70 Niko Mikkola - 7 Oliwer Kaski 

4. kenttä 
76 Jere Sallinen - 21 Juhani Tyrväinen - 12 Marko Anttila 
50 Miika Koivisto - 58 Jani Hakanpää

Lunasta operaattori poistettuiltä 10 euron live-veto Suomen otteluun!

operaattori poistettu jakaa MM-kisoissa livevetoja Suomen peleihin

Kaipaatko pientä ylimääräistä jännitystä Leijonien illan otteluun Tanskaa vastaan? Nyt saat helposti ja vaivattomasti lunastettua itsellesi 10 euron live-vedon operaattori poistettuin kautta! 

Vedon saa lunastettua kirjautumalla operaattori poistettu-tilille ja asettamalla vähintään kymmenen euron arvoisen vedon Leijonien otteluun. Tämän jälkeen operaattori poistettu lahjoittaa yhden 10 euron live-vedon! Muistathan, että kaikkia MM-kisojen otteluita voi myös seurata suorana operaattori poistettuin striimien kautta!

Siirry tästä operaattori poistettuille!