Manchester United teki odotetun päätöksen ja vapautti Jose Mourinhon päävalmentajan tehtävistään. 

Jose Mourinhon lähtöä on ehditty jo juhlimaan kannattajien joukossa Manchesterissä ja ympäri maailmaa. Suurseura tiedotti maanantaina, että pitkään alavireisesti esiintynyt joukkue jatkaa ilman Mourinhon oppeja. 

Unitedin päätös myös merkitsi sitä, että Manchesterin paikallinen hotelli menetti viiden tähden asukkinsa. Mourinho asui koko päävalmentaja pestinsä aikana The Lowry hotellissa ja loppusummaksi yli kahden vuoden asumisesta kertyi noin 600 000 euroa. 

Yksi yö kalliimmissa huoneissa maksaa hotellissa 600 puntaa ja The Guardian laskeskeli, että näin ollen 895 päivää kestänyt majoitus maksoi noin 537 000 puntaa eli 600 000 euroa. 

Summa on monelle miltei uskomaton, mutta Mourinholle pelkkää taskurahaa. Unitedin entinen päävalmentaja saa lähteiden mukaan 20 miljoonaa puntaa entiseltä työnantajaltaan sopimuksen purkamisen johdosta. 

Useampi media tietää myös kertoa, että Mourinhon korvaajakin on jo löydetti ja tilalle astuisi entinen Unitedin pelaaja Ole Gunnar Solskjaer väliaikaiseksi valmentajaksi. Uudeksi pysyväksi päävalmentajaksi on huhuiltu Mauricio Pochettinoa, joka toistaiseksi luotsaa Tottenhamia.