UFC palaa Venäjälle huhtikuussa ja suomalainen Teemu Packalen nähdään tositoimissa häkissä Pietarissa. 

Pitkään kestänyt odotus on vihdoin päättynyt ja Teemu Packalenin seuraava ottelu UFC:ssä on merkattu kalenteriin. Suomalainen nähdään Pietarissa 20. huhtikuuta ja vastaan asettuu Venäjän Aleksandr Yakovlev

– Kun toivomani ottelu Lontooseen ei onnistunut, tuntui hyvältä, kun matchmaker Sean Shelby tarjosi heti perään Pietaria. Se on lähellä, ei ole aikaerorasitusta ja sinne on kaikkien tuttujenkin helppo tulla, kommentoi Packalen tiedotteessa. 

Packalen (8-2) nähtiin viimeksi häkissä Lontoossa 17. maaliskuuta vuonna 2017 ja tuolloin valitettavasti suomalainen tyrmättiin avauserässä Marc Diakiesen toimesta. "Pacun" tuleva vastustaja Yakovlev (23-8-1) on kokenut UFC-ottelija, joka on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa. 

– Ei ole vastustaja tosiaankaan helpoimmasta päästä, hän nollaa osin omia vahvuuksiani. En välttämättä olisi halunnut pitkää vasuria vastaan, toisaalta hänelläkin on pitkä tauko alla. Mutta tarkoitus on hakata äijä lattianrakoon. Hänen edellinen matsinsa ei vakuuttanut, ja lähdetään siitä, että sama tahti jatkuu, totesi turkulainen. 

Kanadassa treenannut Packalen on valmistautunut tulevaan koitokseen legendaarisella Tristar -salilla, jossa johtohahmoina ovat päävalmentaja Firas Zahabi ja muuan Georges St–Pierre.  

– Siitä tuli hyvä fiilis, kun painin tovin GSP:n kanssa ja hän kehui tekemistäni älyttömästi, huuteli vielä muillekin äijille, että tämä tyyppi osaa painia. Tein hänelle lempiohitustani painissa muutaman kerran ja kun painimme seuraavan kerran, hän oli poiminut sen ja teki sitä minulle. Siitä näki, miten poikkeuksellinen tyyppi hän on, kertoi Packalen.