Suomen naisten maajoukkue on osoittanut rautaisia otteita Yhdysvaltain Michiganissa järjettävissä MM-kisoissa, joissa se teki jo historiaa voitamalla naisjääkiekkoa hallinneen Kanadan. Suurena mestarisuosikkina pidetty joukkue kaatui luvuin 4-3, mikä on varmasti kasvattanut joukkueen itseluottamusta ja uskoa tekemiseen.

Pistepörssissä neljäntenä oleva Susanna Tapani ja maalivahti Noora Räty ovat esittäneet vaikuttavia otteita, kun taas joukkueen vahva puolustus oli avainasemassa tähän legendaariseen voittoon. Suomi pelaa yhdessä A-lohkossa Yhdysvaltojen, Kanadan ja Venäjän kanssa.

Hallitseva mestari kohtaa Naisleijonat kotiyleisönsä edessä

Lisää jännittäviä hetkiä on luvassa Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelattavassa ottelussa, kun lohkossa kolmantena oleva Suomi kohtaa lohkoa johtavan Yhdysvaltain joukkueen. Kisojen ensimmäinen ottelu päättyi Naisleijonien niukkaan tappioon, kun Venäjä vei voiton luvuin 2-1. USA Hockey Arenalla kotiyleisön edessä pelaava tiimi haluaa varmasti antaa parastaan. Historiallisen saavutuksen johdosta Naisleijonien on kuitenkin helpompi kohdata hallitseva maailmanmestari, joten edessä on todella jännittävä kamppailu lohkon kannalta. Kyseinen ottelu on alkulohkon viimeinen, sillä sen jälkeen pudotuspelit käynnistyvät.

Naisjääkiekon mestaruudet ovat jakautuneet toistaiseksi Kanadan ja Yhdysvaltain kesken, kun taas Suomen paras saavutus on ollut tähän mennessä pronssi. Nyt huippukunnossa olevalla joukkueella onkin mahdollisuus kirjoittaa historia uusiksi ja edetä jopa finaaliin asti taistelemaan kullasta ja hopeasta. Finaali ja pronssiottelu järjestetään tällä viikolla perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaan.

Suomen naisten taistoa MM-kisoissa voi veikata esimerkiksi SuperLennyllä, jossa on mahdollisuus asettaa Naisleijonien kohtalosta vetoja. Kisojen seuraamisen jännitystä lisäävät reaaliajassa tehtävät livevedot, joita voi asettaa kesken ottelunkin. Helppokäyttöisen sivuston ansiosta halutut vedonlyöntikohteet löytyvät nopeasti, joten itseään kiinnostavia otteluita voi etsiä vaivatta kattavan valikoiman joukosta.

SuperLennyn mukava tervetuliaisbonus kannustaa vedonlyönnin aloittamiseen

SuperLenny myöntää uusille pelaajille mukavan 100 euron suuruisen tervetuliaisbonuksen, jonka voimin voi aloittaa pelaamisen. Pelaajaa muistetaan mukavalla 100% talletusbonuksella, jolla voi tuplata talletuksen. Tämän edun voi hyödyntää vähintään 10 euron talletuksella aina 100 euroon saakka. Lisää siis kiekkohuumaa entisestään asettamalla vetoja lopputuloksesta SuperLennyllä ja keskity jännittämään Naisleijonien puolesta!

Siirry SuperLennylle tästä