Telia Esports Seriesin toinen kausi starttaa ensi kuussa 4. lokakuuta ja saimme todella hyviä uutisia koskien liigan pelejä. Järjestäjät ovat nimittäin kuunnelleet faneja ja kaikki ottelut tullaan näyttämään suorina lähetyksinä neljästä eri lähetyskanavasta.

Telia Esports Series logoTelian CS-liiga on alle kuukauden päässä, jota fanit ovat odottaneet jo todella pitkään. CS-liigan toinen kausi toi myös mukanaan useita hyviä uutisia, kuten sen että pääset katsomaan jokaisen ottelun livenä.

"Saimme ykköskaudella paljon palautetta siitä, että kaikkia pelejä ei näytetty, joten tällä kaudella näytämme kaikki pelit suorana. Perjantain Jimin lähetys on viikon päälähetys, jossa on pelien lisäksi asiantuntijakommentteja, vieraita ja viihdyttäviä käänteitä. Ja tietysti maan parasta CS:ää”, kertoo Telia Finlandin Niklas Segercrantz.

Ottelut näytetään siis tiistaisin ja torstaisin kello 18:00 Twitchistä, Ruudusta ja Telia Esports Seriesin nettisivuilta. Viikon päälähetys tulee suorana Jimiltä kello 23:00.

Telian CS-liigan toisella kaudella mukana olevat joukkueet ovat HAVU Gaming, Helsinki REDS, SJ Gaming, KOVA Esports, Veto, Menace, Ajuri ja Hukka. Ensimmäisen kauden voittaja ENCE ei ole siis osallistumassa liigaan.

Telia Esports Seriesin CS-liigan juontajat, analyytikot ja palkintopotti

Tv-lähetyksien juontajana jatkaa viime kaudelta tuttu tubetähti Jaakko Parkkali ja asiantuntijana aloittaa Kalle "gaLezki" Kareinen. Otteluiden pääselostajana toimii usealla CS-fanille tuttu Teemu "wabbit" Hiilinen. Reportterina suorissa lähetyksissä taas on some-persoona Karoliina Tuominen.

"Olemme tehneet pelilähetyksiin parannuksia, jotta myös esports-ummikkojen olisi helpompi seurata otteluita", Segercrantz kertoo.

Turnauksen palkintopottina on myös huimat 40,000 euroa, joka on todella iso summa Suomen CS-skenessä. Joukkueet tulevat siis varmasti tekemään kaikkensa, päästäkseen nostamaan pokaalin.

(Kuva: Telia Esports Series / Jussi Jääskeläinen)