SJ Gaming on yksi kovimmista ja tunnetuimmista suomalaisista Counter-Strike: Global Offensiven tiimeistä.

Vuonna 2017 pesäpalloseura Sotkamon Jymy ilmoitti laajentavansa mukaan esportsiin ja kiinnittävänsä Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen. Tiimi sai aluksi nimekseen SuperJymy, joka tunnetaan nykyisin nimellä SJ Gaming vuoden 2019 nimenmuutoksen jälkeen.

SJ Gaming Counter-Strike -joukkueen kokoonpanosta löytyy uusia nuoria lupauksia ja jo pidemmän uran tehneitä kokeneempia pelaajia.

- Elias "Jamppi" Olkkonen

Suomen yksi nuorimmista ja tunnetuimmista CS:GOn lupauksista on Elias "Jamppi" Olkkonen. Nuoresta iästä huolimatta Elias on jo päässyt todistamaan taitonsa useammassa turnauksessa ja myös osaavansa käsitellä omaa bravuuriansa, AWP -tarkkuuskivääriä. Jamppi tuli isommalle osalle tutuksi vuosina 2017/2018 pelatessaan Crystal Bears- ja Team Viral -joukkueissa ennen kiinnittämistä nykyiseen SJ Gamingiin. Tänä päivänä Jamppia pidetään tähtipelaajana tiimissä ja matsien statistiikat puhuvat myös puolestaan.

- Tuomas "SADDYX" Louhimaa

Toinen joukkueen nuorista pelaajista on Tuomas "SADDYX" Louhimaa. Tuomas on ennen SJ Gamingiin liittymistä näyttänyt vahvaa riflen pelaamista Conquer Gaming- ja Team Viral -joukkueissa, jossa pelasi vuosina 2017/2018. Hyvät tulokset avasivat nuorelle tien ja liittyi tiimikaverinsa Jampin kanssa keväällä 2018 SJ Gamingin riveihin.

- Jesse "KHRN" Grandell

Monelle jo varmasti tuttu pelaaja on Jesse "KHRN" Grandell. Kokemusta ja tärkeän entry fraggerin roolin omaava Jesse on pelannut jo monien vuosien ajan Suomen parhaimmissa tiimeissä. Vuonna 2015 Grandell teki isoimman läpimurtonsa CS:GO:ssa päästessään pelaamaan ESL One: Katowice Majoreille. Tämän jälkeen Jesse on pelannut useassa tiimissä Suomen sisällä ennen kiinnitystä SJ Gamingiin 2018 vuoden loppupuolella.

- Tony "arvid" Niemelä

SJ Gamingin pelinsisäinen johtaja on Tony "arvid" Niemelä. Tärkeää roolia pelaava Tony omaa kokemusta myös useamman vuoden varrelta ja on pelannut muun muassa ENCE:n riveissä vuosina 2016/2017. Tämän jälkeen "arvid" pelasi hetkellisesti myös VITALIS -nimisessä tiimissä, jonka jälkeen siirtyi SJ Gamingiin. 

- Mikko "xartE" Välimaa

Yksi Suomen tunnetuimmista Counter-Striken pelaajista on Mikko "xartE" Välimaa. Useamman vuoden kokemuksen omaava Välimaa on pelannut uransa aikana monessa eri suomalaisessa joukkueessa ja on esimerkiksi päässyt pelaamaan nykyisen tiimikaverinsa Jesse "KHRN" Grandellin kanssa vuonna 2015 Valven järjestämille ESL One: Katowice Majoreille. Tämän jälkeen Mikko on myös pelannut useassa eri tiimissä ennen liittymistä SJ Gamingiin, johon toi mukanaan kokemusta ja vankkaa tiimipelaamisen taitoa.

Tiimin pelikalenteriin kuuluu useita eri liigoja ja turnauksia.

SJ Gaming kilpailee tällä hetkellä muun muassa ESEA Advanced-, Telia Esport Series- ja FELin -liigoissa. Tarkempia aikatauluja peleistä pääsee seuraamaan esimerkiksi SJ Gaming:in Twitter -sivustolta.

(kuva by SJ Gaming)