[caption id="attachment_4190" align="alignnone" width="280"]Tikkanen povaa Bluesille voittoa[/caption]

operaattori poistettuin ja operaattori poistettun jääkiekkoasiantuntijat Esa "Tiki" Tikkanen ja Matti "Hakki" Hagman ovat julkaisseet arvionsa illan liigakierrokselle.

Näin kierrosta arvioi operaattori poistettu.com: n Hagman:

Blues-Pelicans X Blues oli kovassa vireessä ennen maaottelutaukoa ja se tullee varmasti jatkumaan mutta sarjajohtaja Pelsu tulee olemaan myös valmiina. Vähämaalinen peli,tasuri.

 

IFK-Lukko 2 Lukko pääsi tauon aikana treenaamaan kaikilla pelaajillaan. IFKlta oli kuusi runkopelaajaa eri maajoukkue tehtävissä ja se ei voi olla vaikuttamatta kotijoukkueen esitykseen.

 

Kärpät-Ilves 1 Kärpät on pikkuhiljaa hinannut itsensä kohti kärkeä ja se tulee jatkumaan heiveröisen Ilveksen kustannuksella.

 

TPS-JYP 2 Jyp sai myös treenata täysmiehistöllä – Vatanen koko maaottelutauon eli se tulee olemaan hyvässä iskussa.Kotijoukkueen materiaali ei vaan riitä vahvaa JYPiä vastaan.

LYÖ VETOA SM-LIIGASTA operaattori poistettuLLA >>

 

operaattori poistettu.com: n Tikkasen arviot:

TPS-JYP: JYP lähti maajoukkuetauolle viiden ottelun voittoputkessa ja on vahvassa nousussa sarjataulukossa. Jyrki Aho on saanut hioapelitapaansa tauon aikana,ainoastaan Sami Vatanen puuttui riveistä. TPS:lle tauko tuli hyvään aikaan joukkueen kärsittyä muutaman ruman tappion. Uskon JYPin menon jatkuvan vahvana: vierasvoitto

 

Kärpät-Ilves: Ilves sai ensimmäisen voittonsa uuden valmentajan alaisuudessa juuri ennen taukoa, mikä antoi hyvät lähtökohdat viime viikon harjoittelulle. Joukkue kärsii kuitenkin pahasti runkomiesten poissaolosta, sivussa ovat muun muassa Toskala, Koistinen ja Niinimäki. Kotijoukkue on saanut loukkaantuneita pelaajia takaisin rikkinäisen alkukauden jälkeen, ja uskonkin, että tämä menee Kärpille.

 

 

 

HIFK-Lukko: Kaksi alkukauden alisuorittajaa kohtaavat Nordiksella. Joukkueilla on vain pisteen ero taulukossa, joten kyseessä erittäin tärkeä peli. Lähtökohdat ovat Lukon puolella: Raumalla on hierottu tauolla kuvioita kuntoon, kun taas IFK:n neljä tärkeintä hyökkääjää ja ykköskoutsi olivat Leijonien mukana. IFK:n tämän kauden kotisaldo on myös heikko. Nimet puhuvat IFK:n puolesta, mutta pelit pelataan jäällä. Mielenkiintoinen ottelu, jossa mennään jatkoajalle.

 

Blues-Pelicans: Sarjaa johtava Pelicans on pelannut hurmoksessa. Blues on ryhdistäytynyt ja lähti tauolle viiden pelin voittoputkessa. Pelicans tulee kovaa ja haluaa katkaista putken, mutta Blues pelaa tehokasta kiekkoa juuri nyt.Näkemykseni on, että tässä kannattaa hakea hieman yllättävää kotivoittoa.

LYÖ VETOA SM-LIIGASTA operaattori poistettuILLÄ >>