operaattori poistettuin jääkiekkoasiantuntija, viisinkertainen Stanley Cup-voittaja Esa Tikkanen on luonut jälleen katseensa illan SM-Liigakierrokselle.

Tällä kertaa Tikkanen tuntuu olevan samoilla linjoilla oman näkemyksemme kanssa otteluiden kulusta. Tikin ajatuksia illan kierroksesta sekä Kärppien uudesta slovakkivahvistuksesta Jozef Stümpelistä voit lukea täältä.

Lue myös Urheiluveikkaus.comin ennakko perjantain kiekkotaistoihin >>

Tikin vinkit perjantain SM-liigakierrokselle:

Jokerit - Ilves: Ilves on jäämässä peränpitäjäksi heikoilla peliesityksillä. Jokerit tarvitsee kipeästi pisteitä, mutta pakka on sekaisin, toimivia ketjukoostumuksia ei tunnu löytyvän. Osittain tämä johtuu toki runkomiesten loukkaantumisista. Ei paras pelikohde, mutta kyllä Jokerit tämän vie.

Pelicans - Kärpät: Yksi illan kärkiotteluista. Pelicans on jatkanut erittäin hyvin, eikä tahti ole hiipunut alkukaudesta, vaikka moni odotti toisin. Kärppien kokoonpanossa nähdään todennäköisesti slovakkitähti Josef Stümpel, jolta ei pidä odottaa huippuesitystä ensimmäisessä kovassa vieraspelissä. Kärppien meno kotikaukalossa on ollut erittäin vahvaa, mutta en näe, että joukkueesta olisi kaatamaan Pelicansia Lahdessa. Ykkönen, ja tulosvetoon 4-2 Pelicansille.

SaiPa - HPK: SaiPa on ryhdistäytynyt ja tappelee vielä tosissaan pääsystä säälipleijareihin. HPK otti odotetun voiton valmentajanvaihdoksen jälkeen, ja hyvä fiilis kantanee Lappeenrantaan asti. Taatusti vauhdikas ja mielenkiintoinen ottelu. Minä uskon, että mennään jatkoille: risti.

Tappara - JYP: Tappara tähyää 10 sakkiin, ja pelaa erittäin tärkeistä pisteistä. JYP hakee puolestaan neljän joukkoon, ja voitolla tästä he pääsevät jo lähelle. JYPillä on ollut lepotaukoa viime lauantaista asti, ja kovavireinen joukkue tulee varmasti tähän peliin lentävällä jalalla. JYPin vierasvoitto on kierroksen paras haku, kakkonen.

 

Jokerit-Ilves 1Lukko-IFK 2Pelicans-Kärpät 1SaiPa-HPK XTappara-JYP 2