Eilen pelattiin Confederations Cupin B lohkon ottelu, jossa Australia kohtasi Chilen. Voisi kuulostaa ennen pelin alkamistakin selvältä, että Chile olisi näistä tiimeistä vahvempi. Kuitenkin Australia oli yllättävän kova pala, ja peli päättyikin 1-1.

 

Kuva: FIFA World Cup (www.fifa.com)

 

Seuraavana vuorossa semifinaalit

Seuraavaksi Confederations Cup eteneekin jo semifinaaleihin, ja seuraava pelit pelataan keskiviikkona ja torstaina. Vaikkakin Australia oli yllättävän kova haaste Chilelle, australialaisen James Troisin tehdessä pelin avausmaalin ajalla 42'. Yllättävän kauan tilanne näytti näin omituiselta varmasti vedonlyöjienkin silmissä, kun miettii Chilen sekä Australian jalkapallokulttuurin ja mahdin eroja. Tilanne kuitenkin tasoittui 1-1, kun ajalla 67' vuonna 1994 syntynyt Martin Rodriguez teki ensimmäisen maalinsa kansainvälisessä ottelussa. Semifinaaliin jatkaakin Chile B lohkosta, sekä myöskin, voisi sanoa luonnollisesti, Saksa. Kameroonin sekä Australian osalta siis tämän vuoden Confederations Cup oli tässä.

A lohkosta semifinaaleihin jatkavat Portugali sekä Meksiko. Portugali voitti lauantaisessa pelissä Uuden-Seelannin lukemin 4-0. Meksiko sen sijaan selvisi semifinaaleihin isäntämaa Venäjän kohtaamisen jälkeen, jonka Meksiko vei 2-1. Kokonaisuudessaan tällä hetkellä Saksalla on kaksi voitettua ottelua, ja Chilellä yksi. A lohkossa puolestaan Portugali kahmi näitä kaksi ja  niin ikään Meksiko myös.

Lähde veikkaamaan semifinaalipelejä

Monipuolinen vedonlyöntikasino operaattori poistettu on hyvä paikka lähteä lyömään vetoa Confederations Cupin semifinaalien osalta. Pääset vauhtiin ensin keskiviikkona, kun Portugali kohtaa Chilen klo: 21.00 Vedot 1 X 2 mallin mukaan näyttävät operaattori poistettuillä seuraavalta matsin osalta: 2.40, 3.20 ja 3.05. Selvästi on siis jännittävä matsi tulossa. Lisäksi, operaattori poistettuillä on monia vaihtoehtoja eri vedonlyöntimuodoista, joten sinun ei tarvitse jäädä vain perinteiseen 1 X 2 - vedonlyöntiin. Kohteita löytyy niin ajanjakson mukaan ottelussa, ylipäätään jatkoon pääsijän veikkausta, sekä erikoisempia vedonlyöntityylejä, kuten Aasialainen Handicap. Voit tietenkin lähteä veikkaamaan erikoisempiakin kohteita, joiden koko kirjon ja listauksen löydät, mistäpä muualtakaan kuin operaattori poistettuin sivuilta.

Portugali-Meksiko –ottelun jälkeen semifinaalit jatkuva torstaina, kun Saksa kohtaa Meksikon. Niin ikään tämän matsi osalta on melkoisen jännittävät kertoimet luvasssa. Saksa- Meksikon osalta 1 X 2 kertoimet näyttävät seuraavaa: 2.10, 3.45 ja 3.50. Lähde siis tutkailemaan erilaisia ja eriyyppisiä Confederations Cupiin suunnattuja kertoimia ja vedonlyöntityylejä operaattori poistettuille.

 

Pääset operaattori poistettuille suoraan tästä!