Pelikohteita nostetaan tänään pelattavaksi peräti seitsemän.

Helsingborg - AIK Stockholm: Varma overi Allsvenskaniin. Helsingborg on tehnyt koko liigan eniten maaleja ja kun vierailija AIK Stockholmin puolustus ei ole sieltä pitävimmästä päästä niin odotettavissa maalijuhlat. AIK: n hyökkäyskalusto on kuitenkin vertailukelpoinen ja pystyy rakentamaan 1-2 maalia myös Helsingborgia vastaan. Ujoimmat pelaa yli 2.5 maalia ComeOn: lta (1.76) ja rohkeammat pelurit jopa yli 3.5 maalia (www.williamhill.com 3.00)

IFK M - HJK: Päivän toinen over- kohteemme tulee kotoisasta Veikkausliigasta. Saarella ei jarrutella. Tässä kohtaa kaksi liigan eniten maaleja tehnyttä joukkuetta. IFK on mättänyt viimeisessä kolmessa matsissa yhteensä 8 maalia. Vaikka vastassa on nyt astetta kovempi HJK, niin senkin puolustus on näyttänyt haavoittuvuutensa. Kolmessa viimeisessä vieraspelissä sen verkkoa ovat heilutelleet JJK, Honka ja MyPa. Maalimättöä tulossa ja www.williamhill.com: lta poimittu 1.91 on erinomainen kerroin yli 2.5 maalin vedolle. Nordicbet.com tarjoaa yli 3.5 maalin valinnalle maukkaan 3.30. Saarella ei pitäisi sadetutkan mukaan tulla vettäkään joten olosuhteet eivät häiritse.

VPS - JJK: Päivän Veikkausliiga- ideaamme JJK: ta on käytetty jo vakio- ja monivetorivissämme ja otamme sen myös pelikohteisiimme. Uhkaava ukkosrintama lisää entisestään JJK:n yllätysmahdollisuuksia. Bookkerit ovat tosin paremmin hereillä kuin kotimainen pelikansa. Vakiossa VPS oli painettu käsittämättömän paljon, mutta kertoimissa etua on yllättävän vähän. Joka tapauksessa JJK (varsinkin maalin tasoituksella) on kelpo pelikohde. Kerrointoppi tasoitusvedolle www.bet365.com (1.91). Suoralle voitolle parhaan kertoimen antaa Veikkaus.

Hyvinkää - Kouvola: Superpesiksestä nostetaan pelattavaksi asiantuntijamme Elmoorin päivän paras kohde, Hyvinkää (Unibet 1.80). Perustelut ja Superpesiksen kierrosennakko täältä >>

 

Pitkävetovihjeet torstai 27.6.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Unibet Hyvinkää - Kouvola 1 1.80 18:00
William Hill IFK Maarienhamina - HJKyli / alle 2.5 maalia yli 1.91 18:30
Bet365 VPS - JJK (+1) 2 1.91 18:30
Comeon! Helsingborg - AIK Stockholmyli / alle 2.5 maalia yli 1.76 20:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Nordicbet IFK Maarienhamina - HJKyli / alle 3.5 maalia yli 3.30 18:30
Veikkaus VPS - JJK 2 4.15 18:30
William Hill Helsingborg - AIK Stockholmyli / alle 3.5 maalia yli  3.00 20:00 

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.