Pelikohteita nostetaan tänään pelattavaksi peräti seitsemän.

Helsingborg - AIK Stockholm: Varma overi Allsvenskaniin. Helsingborg on tehnyt koko liigan eniten maaleja ja kun vierailija AIK Stockholmin puolustus ei ole sieltä pitävimmästä päästä niin odotettavissa maalijuhlat. AIK: n hyökkäyskalusto on kuitenkin vertailukelpoinen ja pystyy rakentamaan 1-2 maalia myös Helsingborgia vastaan.

IFK M - HJK: Päivän toinen over- kohteemme tulee kotoisasta Veikkausliigasta. Saarella ei jarrutella. Tässä kohtaa kaksi liigan eniten maaleja tehnyttä joukkuetta. IFK on mättänyt viimeisessä kolmessa matsissa yhteensä 8 maalia. Vaikka vastassa on nyt astetta kovempi HJK, niin senkin puolustus on näyttänyt haavoittuvuutensa. Kolmessa viimeisessä vieraspelissä sen verkkoa ovat heilutelleet JJK, Honka ja MyPa.

VPS - JJK: Päivän Veikkausliiga- ideaamme JJK: ta on käytetty jo vakio- ja monivetorivissämme ja otamme sen myös pelikohteisiimme. Uhkaava ukkosrintama lisää entisestään JJK:n yllätysmahdollisuuksia. Bookkerit ovat tosin paremmin hereillä kuin kotimainen pelikansa. Vakiossa VPS oli painettu käsittämättömän paljon, mutta kertoimissa etua on yllättävän vähän. Joka tapauksessa JJK (varsinkin maalin tasoituksella) on kelpo pelikohde.

Hyvinkää - Kouvola: Superpesiksestä nostetaan pelattavaksi asiantuntijamme Elmoorin päivän paras kohde, Hyvinkää. Perustelut ja Superpesiksen kierrosennakko täältä >>

Pitkävetovihjeet torstai 27.6.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Hyvinkää - Kouvola 1 1.80 18:00
IFK Maarienhamina - HJKyli / alle 2.5 maalia yli 1.91 18:30
VPS - JJK (+1) 2 1.91 18:30
Helsingborg - AIK Stockholmyli / alle 2.5 maalia yli 1.76 20:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
IFK Maarienhamina - HJKyli / alle 3.5 maalia yli 3.30 18:30
VPS - JJK 2 4.15 18:30
Helsingborg - AIK Stockholmyli / alle 3.5 maalia yli  3.00 20:00 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.