Torstain kohdevalikoimaa ei voi kehua ylenpalttiseksi vaikka käynnissä on muun muassa Montrealin ATP- turnaus, Superpesistä sekä yksi ottelu Englannin liigacupia.

Huominen ja viikonlopun tarjonta näyttää huomattavasti kiinnostavammalta, kun Bundesliiga alkaa ja brittifutis jatkuu. Suuremmat panokset on syytä säästellä viikonvaihteeseen. Tänään nostamme pelikohteeksi yhden kohteen Superpesiksestä sekä viihdyttävän Englannin Liigacupin jalkapallo-ottelun jonka näet operaattori poistettu TV: n kautta ilmaiseksi. operaattori poistettuilla onkin tällä hetkellä erittäin mukava urheilustriimien tarjonta, kun myös Montrealin ATP- turnaus on seurattavissa netti-tv: n kautta. Tänään tulessa mm. Djokovic.

18:00 PattU - Kiri

Yllättävän Kiteelle kärsityn kotitappion jälkeen PattU tarvitsee tästä voiton varmistaakseen pudotuspelipaikan. Rännärillä pelatessa kotietu on tunnetusti huomattava. Pienimuotoiset paineet niskassaankin se pyrkii vääntämään tarvittavan voiton vasta tappioputkensa katkaisseelta Kiriltä. En ota kantaa tasaiseksi uumoillun pelin lopputuloksesta vaan panos lyödään Under- vedolle. Molemmat joukkueet omaavat vahvan ulkopelin ja paineet pelissä tekevät ottelusta hyvän Under- kohteen.

PELIVALINTA:YLI/ALLE 11,5: Alle

Pelaa kohde kertoimella 1.72

21:45 Doncaster - Leeds

Englannin Liigacupin ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu. League One :ssa pelaavan Doncasterin tavoitteena on nousu Championshipiin. Vaikka tässä pelaakin kaksi eri sarjatasoilla pelaavaa joukkuetta niin tasoero ei ole suuri. Doncaster on vahvistunut viime kaudesta huomattavasti ja tavoitteet noususta ovat realistiset. Nykyään Uwe Roslerin alaisuudessa pelaava Leeds aloitti urakkansa Championshipissä 1-1 kotitasurilla Burnleyta vastaan. Ottelusta tulee tiukka, mutta uskon vierailijan olevan hieman vahvempi ja lyön panokset vierasvoitolle. Historia tukee pelivalintaamme sillä Leeds ei ole Liigacupin historiassa koskaan tippunut ensimmäisellä kierroksella.

PELIVALINTA:1X2: 2 Leeds

Pelaa kohde kertoimella 2.50 ja katso suorana netti-tv: stä