Tour de ski on tänä vuonna ollut jännittävää seurattavaa. Hiihtäjiä ovat vaivanneet niin lämpimät kelit ja lumen puute kuin flunssakin. Vedonlyöntisivustoilla on jo mahdollista veikata kokonaisvoittajaa ja katsommekin tässä artikkelissa eri sivustojen tarjontaa! Tulosveikkauksesta on siis kyse, miesten ja naisten Tour de Ski -voittajaa voi veikata tietysti erikseen. Joillakin sivustoilla on myös erikoisvetokohteita tähän hiihtokilpailuun liittyen. Tarkista siis alta suosikkisi kertoimet!

Tour de Ski kokonaisvoittajan veikkaus

Suosikkeina tällä sivustolla ovat Martin Johnsrud Sundby, Petter Northug sekä Dario Cologna ja ero näiden kolmen kertoimilla verrattuna muihin on huima. Suomalainen Iivo Niskanen ei operaattori poistettuin mielestä ole kovinkaan vahvoilla, vaan kertoimet voittajaksi tai edes kolmen parhaan sijoille pääsemiseksi ovat huonoimmat, mitä Tour de Ski -hiihtäjille voi tarjota!

Naisten voittajaksi operaattori poistettu povaa Therese Johaugia, mikä ei ole yllätys. Kolmen parhaan joukkoon pääseviä onkin sitten vaikeampi jaotella! Krista Pärmäkoski on päässyt paremmille sijoille, mutta ei kuitenkaan voittajasuosikiksi.

operaattori poistettuillä kärkikolmikko on hieman eri järjestyksessä. Sundby on suosikki, mutta kertoimet ovat täsmälleen samat Colognalle ja Northugille. Naisten puolellakin Johaug on johdossa, tosin kertoimet ovat operaattori poistettuillä hieman korkeammat kuin operaattori poistettuillä. Suomalaiset naiset ovat tänä vuonna hiihtäneet paremmin kuin miehet, ja he ovatkin kaikki suhteellisen hyvillä sijoilla operaattori poistettuin vedonlyöntikohteinakin.

   

operaattori poistettuillä voi lyödä vetoa myös Tour de Ski Erikoiskohteistakin, kuten esimerkiksi siitä, rikkooko voittaja sauvansa osakilpailun aikana.

Johaug ja Sundby omaavat alhaisimmat kertoimet. Jos Pärmäkoski repäisee ja vetää voiton, saa vedonlyöjä panoksensa takaisin operaattori poistettuiltä 30-kertaisena!

Tour de Ski -kilpailun voittajat selviävät 10. tammikuuta 2016, joten vielä tilanne voi muuttua. Suomalaisista ei kuitenkaan tänä vuonna liene voittajiksi, valitettavasti. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö sinä voisi voittaa rahaa, joten valitse suosikkisi vedonlyöntisivustoista ja anna palaa!