Tour de ski on tänä vuonna ollut jännittävää seurattavaa. Hiihtäjiä ovat vaivanneet niin lämpimät kelit ja lumen puute kuin flunssakin. Vedonlyöntisivustoilla on jo mahdollista veikata kokonaisvoittajaa ja katsommekin tässä artikkelissa eri sivustojen tarjontaa! Tulosveikkauksesta on siis kyse, miesten ja naisten Tour de Ski -voittajaa voi veikata tietysti erikseen. Joillakin sivustoilla on myös erikoisvetokohteita tähän hiihtokilpailuun liittyen. Tarkista siis alta suosikkisi kertoimet!

Tour de Ski kokonaisvoittajan veikkaus

Unibetillä on pelkän voittajan lisäksi mahdollista veikata myös 1. – 3. sijoille pääsevää hiihtäjää. Suosikkeina tällä sivustolla ovat Martin Johnsrud Sundby, Petter Northug sekä Dario Cologna ja ero näiden kolmen kertoimilla verrattuna muihin on huima. Suomalainen Iivo Niskanen ei Unibetin mielestä ole kovinkaan vahvoilla, vaan kertoimet voittajaksi tai edes kolmen parhaan sijoille pääsemiseksi ovat huonoimmat, mitä Tour de Ski -hiihtäjille voi tarjota!

 

Naisten voittajaksi Unibet povaa Therese Johaugia, mikä ei ole yllätys. Kolmen parhaan joukkoon pääseviä onkin sitten vaikeampi jaotella! Krista Pärmäkoski on päässyt paremmille sijoille, mutta ei kuitenkaan voittajasuosikiksi.

 

NordicBetillä kärkikolmikko on hieman eri järjestyksessä. Sundby on suosikki, mutta kertoimet ovat täsmälleen samat Colognalle ja Northugille. Naisten puolellakin Johaug on johdossa, tosin kertoimet ovat NordicBetillä hieman korkeammat kuin Unibetillä. Suomalaiset naiset ovat tänä vuonna hiihtäneet paremmin kuin miehet, ja he ovatkin kaikki suhteellisen hyvillä sijoilla NordicBetin vedonlyöntikohteinakin.

   

 

NordicBetillä voi lyödä vetoa myös Tour de Ski Erikoiskohteistakin, kuten esimerkiksi siitä, rikkooko voittaja sauvansa osakilpailun aikana.

Expektin kertoimet liikkuvat samoilla linjoilla muidenkin sivustojen kanssa. Johaug ja Sundby omaavat alhaisimmat kertoimet. Jos Pärmäkoski repäisee ja vetää voiton, saa vedonlyöjä panoksensa takaisin Expektiltä 30-kertaisena!

   

 

Tour de Ski -kilpailun voittajat selviävät 10. tammikuuta 2016, joten vielä tilanne voi muuttua. Suomalaisista ei kuitenkaan tänä vuonna liene voittajiksi, valitettavasti. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö sinä voisi voittaa rahaa, joten valitse suosikkisi vedonlyöntisivustoista ja anna palaa!