Veikkausliigassa pelaava TPS on tehnyt neljä uutta sopimusta. Keskikenttäpelaajat Riku Riski, Juho Lähde, Santeri Mäkinen sekä hyökkääjä Patrik Lomski jatkavat näin mustavalkopaidassa ainakin kauden 2011 loppuun asti.

Kymppipaidan ensi kaudella päälleen pukeva Riski on pelannut 35 veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä kuusi maalia. 19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kuulunut Suomen eri ikäkausimaajoukkueiden vakiokalustoon ja hänet valittiin kaudella 2008 Veikkausliigan lokakuun tähdistöjoukkueeseen.

17-vuotias Lähde esiintyi puolestaan ensimmäisen kerran Veikkausliigassa viime syyskuussa FC Hakaa Valkeakoskella vastaan syöttäen heti ensimmäisessä liigaottelussa joukkueensa voittomaalin. Hän kuuluu vuonna 1991 syntyneiden poikien maajoukkueen luottopelaajiin. Lähde pelasi kaudella 2008 kaikkiaan kolme liigaottelua.

Vuoden 1992 ikäluokkaa oleva Mäkinen ei ole vielä debytoinut Veikkausliigassa, mutta hänestä odotetaan TPS:n tulevaisuuden vastuunkantajaa. Mäkinen on harjoitellut muun muassa Juventuksen ja Liverpoolin vieraana.

- TPS:n pitää olla menestyvä kasvattajaseura ja nämä jatkosopimukset ovat sen linjan mukaisia. Odotamme, että kaikki nämä nuoret pelaajat kasvavat lähivuosina liigajoukkueemme selkeiksi vastuunkantajiksi, TPS:n urheilutoimenjohtaja Marco Casagrande linjaa. 

Lähde: Veikkausliiga