Tanskalainen Christian Andreasen liittyy TPS:n vahvuuteen Tanskan pääsarjan Randers FC:stä. Vuonna 1988 syntynyt hyökkääjä pelaa TPS:ssä aluksi lainasopimuksella.

- Suomi kuulosti jännittävältä vaihtoehdolta. Olen iloinen siitä, että voin pelata suurempien yleisöjen edessä. TPS:llä on kunnianhimoisia tavoitteita. Olen onnekas päästessäni TPS:ään pelaamaan. Viihdyin testijaksolla hyvin ja joukkueessa on mukavia jätkiä, kommentoi Andreasen lainapestiään.

Tanskalaishyökkääjällä on selvät ajatukset siitä, mitä hän odottaa Suomen visiitiltään.

- Uskon, että aikani Suomessa kehittää minua edelleen jalkapalloilijana. Haluan tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta menestymään.

FC Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelä sitoutui seuran palvelukseen yhdellä lisävuodella, joten hänet nähdään FC Lahden penkin päässä myös kaudella 2010. Mäkelä on toiminut FC Lahden päävalmentajana viime kaudesta lähtien.

- Toimintaympäristö on kiinnostava. Joukkueen rakenne on mielenkiintoinen, sillä siinä on liigan tähtipelaajia, mutta myös nousevia nuoria kykyjä. Lahtelaisella  jalkapallolla on potentiaalia ja junioriseurojen pelaajatuotanto on hyvää. Seurayhteistö on toimiva, mutta puitteissa on vielä kehittämistä, Mäkelä kommentoi jatkosopimustaan.

FC Lahden puheenjohtaja Urpo Karjalainen oli mielissään Mäkelän jatkosopimuksesta.- Ilkka Mäkelä on tehnyt erinomaista työtä FC Lahden päävalmentajana. Hän on pystynyt kehittämään joukkuetta haluttuun suuntaan ja tuomaan rohkeasti nuoria lahtelaispoikia Veikkausliigatasolle strategiamme mukaisesti. Ili on vahvasti mukana seuramme kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja on hienoa, että tämä työ jatkuu, Karjalainen kertoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

Lähde: Veikkausliiga