Vuosi 2019 on alkanut vedonlyönnin saralla varmasti jo monella huikeissa merkeissä. NFL:n pudotuspelit ovat jo hyvässä vauhdissa ja osa onkin tarrannut kiinni jo isoja voittoja. Urheiluvuosi on kuitenkin vasta aluillaan ja edessä on mitä huikeimpia mahdollisuuksia lyödä rahoiksi erilaisten tapahtumien voimin. Nostamme esille muutaman mielenkiintoisen kampanjan, joiden avulla voi lyödä rahoiksi.

Coolbet on noussut kaikessa rauhassa suomalaistenkin pelaajien keskuudessa todella suosituksi vaihtoehdoksi, kun puhutaan loistavista sivustoista, jossa vedonlyönti kukoistaa. Coolbetillä kasinopelit ovat toki tärkeässä osassa, mutta eniten se haluaa keskittää voimavaransa luonnollisesti urheiluun ja vedonlyöntiin. 

Pelaajien sopii pitkää silmät tarkkana ja alttiina, sillä Coolbet aloittaa uuden uljaan vuoden monen eri kampanjan voimin, josta jokainen ahkera betsaaja löytää varmasti mieleisensä. 

Coolbet haluaa ensimmäiseksi muistuttaa kaikkia snookerin ystäviä uudesta kampanjasta, jonka voimin pääsee lyömään ilmaiseksi vetoa. 

The Masters -turnaus on yksi snookerin legendaarisempia ja se käydään tietenkin missäs muuallakaan, kuin historiallisessa Lontoon Alexandra Palacessa, joka myös tunnetaan paikallisten keskuudessa hauskasti "Ally Pally." Monitoimi paikka on ollut pitkään tunnettu juuri snookerin The Masters -turnauksen järjestämispaikkana, mutta toki muutkin urheilutilaisuudet ovat saanee Ally Pallyssä jalansijaa. 

Coolbet kuitenkin juhlistaa tätä legendaarista turnausta uuden kampanjan avulla ja pelaajat pääsevät mahdollisuuden lyömään rahoiksi. Kun tallettaa vähintään 20 euroa ja syöttää koodin "MASTERS", niin pelaaja saa välittömästi kymmenen (10) euron ilmaisvedon, jonka voi käyttää mihin tahansa The Masters -turnauksen kohteeseen. Eli jos haluaa esimerkiksi ottaa vaikka altavastaajan kohdalla ison riskin, niin tässä loistava paikka laittaa kokeiluun pikku betsiä. 

Tänä vuonna Mark Allen pääsee puolustamaan viime vuonna voittamaansa titteliä, jonka hän voitti kukistettuaan finaalissa Kyle Wilsonin. Puolustavalla mestarilla on tosin tutut isot nimet saalistamassa kiusanaan, kun maailman ykköseksi rankattu Mark Selby, hallitseva maailmanmestari Mark Williams ja legendaarinen seitsenkertainen mestari Ronnie O'Sullivan tarjoavat kaikki varteenotettavan vastuksen. 

Mutta haasteet eivät toki lopu edellä mainittuihin, sillä mukana on myös monen monta muuta taidokasta peluria. Viime vuonna pelaajakato oli merkittävä, kun Neil Robertson, Stephen Maguire ja Stuart Bingham loistivat poissaoloillaan, mutta kolmikko on tänä vuonna tositoimissa mukana. 

Ja tänä vuonna Allenin urakka alkaa Luca Breceliä vastaan ensimmäisellä kierroksella. Kaksioiden väliset ottelut ovat menneet kaikki puolustavan mestarin nimiin ja harva uskaltaa veikata, että viides kohtaaminen olisit sen erilaisempi. 

Turnauksen eittämättä suurin suosikki O'Sullivan saa avauskierroksella vastaansa Binghamin, jota ei käy missään nimessä kateeksi. O'Sullivanin tiputtaminen ensimmäisellä kierroksella olisi ehdottomasti turnauksen kovin yllätys, mutta ei silti sovi unohtaa, että Binghamilta löytyy vyöltään muutama voitto O'Sullivanista. Silti, haaste on kova ja välttämättä liian vaikea sellainen. 

Tallinnan korttihai

Snooker -kampanjan ohella Coolbet tarjoaa myös ikimuistoista pokerimatkaa Tallinnaan. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Coolbet Finland Poker Series -turnaussarja etsii osallistujia ja tämän turnauksen voittaja pääsee edustamaan Suomea Coolbet Open -livepokeriturnaukseen etelään Tallinnaan. Turnaus käydään aikavälillä 8.5. – 12.5.2019. 

Coolbet Finland Poker Series pitää sisällään kahdeksan turnausta ja nämä pelataan poikkeuksetta keskiviikkoisin, sekä sunnuntaisin alkaen 20:00. Osallistujat kilpailevat yksittäisten turnauksen ja myös kokonaiskilpailujen voitosta. Kaikkien osallistumista pohtivien onneksi itse osallistuminen ei maksa mitään. 

Turnauksien voitosta pelaajat saavat palkintopotteja, bonusrahaa, ilmaiskierroksia, turnauslippuja ja noin 3600 euron arvosta rahaa! 

Kokonaiskilpailun palkintoina ovat: 
1. 1000 euron pokeripaketti Coolbet Open -liveturnaukseen Tallinnaan
2. 300 euron vedonlyöntibonus
3. 200 euron vedonlyöntibonus
4. 130 euron Coolbet Open -satelliittilippu
5. 100 euron vedonlyöntibonus 

Osallistu tänään!