Deontay Wilder ja Tyson Fury joutuivat molemmat pettymään viikonloppuna tuomareiden ratkaisemattomaan päätökseen. 

Nyrkkeily sai uuden klassikon pitkä listan jatkeeksi viikonloppuna, kun Deontay Wilder ja Tyson Fury ottelivat täydet kaksitoista erää Los Angelesin Staples Centerissä. Ottelussa edettiin pitkään Furyn hallinnassa, kunnes WBC-liiton mestari tiputti haastajansa yhdeksännessä erässä kanveesiin, mutta britti nousi jaloilleen. 

Ottelun sykähdyttävin hetki nähtiin viimeisessä erässä. Wilder osui pysäyttävällä oikealla, sekä vasurilla ja Fury tippui suorilta elottoman näköisenä uudestaan kanveesiin. Ottelu näytti olevan ohitse, mutta Fury osoitti sitkeyttä nousemalla ylös ja otteli loppuun saakka. 

Tuomarit pisteyttivät ottelun luvuin 115-111, 114-112 ja 113-113. Tämä tiesi sitä, että ottelu julistettiin ratkaisemattomaksi. Hyvin suoriutunut Fury ei voinut uskoa kuulemaansa. 

– Tunne oli katastrofaalinen. Kun he kuuluttivat tasapelin, niin en voinut uskoa kuulemaani, totesi Fury Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa varhain maanantaina. 

Entinen raskaansarjan mestari uskoi, että hän oli selkeä voittaja. 

– Sain reilua kohtelua, mutta kun tietää tehneensä kovasti töitä ja noussut kanveesista ylös kahdesti, taistellut takaisin, mielestäni voitin. Ainoat kaksi erää, jotka hävisin olivat erät yhdeksän ja 12, jos ne olivat 10-8 eriä, niin voitin silti 8-4, Fury tuumi. 

Pettyneen oloinen Fury ei silti valittanut tuomareista. 

– En pysty laittamaan sanoiksi, kuinka paljon tein töitä tämän eteen. Me kaikki tiedämme, että voitin. Jokainen ottelun katsonut tietää, että voitin. Minulta evättiin kaikkien aikojen paluu nyrkkeilyn historiassa, mistä en aio olla asiasta katkera, mutta olen pettynyt, myönsi Fury. 

Puheet uusintaottelusta käynnistyivät viipymättä ottelun jälkeen. Wilder ja hänen manageri Shelly Finkel totesivat medialle, että ovat valmiita vastaanottamaan eri tarjouksia, mukaan lukien erittäin mahdollisen ottelun Anthony Joshuaa vastaan huhtikuussa. 

Fury ounasteli, että Wilder ei välttämättä halua kohdata tätä kertaalleen uusiksi. 

– Minulla on hassu tunne, että hän [Wilder] ottaa juoksukengät esille ja pysyy erossa minusta hinnalla millä hyvänsä.