Tyson Fury hylkäsi uusintaottelun Deontay Wilderia vastaan ja saattaa saada korvaavaa vaihtoehtoa suuresta kotimaan kamppailusta. 

Entinen raskaansarjan mestari Tyson Fury aiheutti otsikoita allekirjoittamalla viiden ottelun sopimuksen Top Rankin ja ESPN:n kanssa siinä toivossa, että miehen profiili nousisi kertaheitolla Yhdysvalloissa. 

Arvostettu nyrkkeilyjulkaisu Boxing Scene tietää kertoa, että Fury on saamassa talliseuraa kotimaasta, sillä maailman parhaimpien raskaansarjan nyrkkeilijöihin lukeutuva Dillian Whyte on lähteiden mukaan allekirjoittamassa sopimusta yhdysvaltalaisen promootion kanssa. 

Whyte on Iso-Britannian suosituimpia ottelijoita ja noussut maailman eri liittojen listoilla kärkisijoille. Whyte muistetaan ottelustaan Anthony Joshuaa vastaan, jonka "The Body Snatcher" hävisi tyrmäyksellä, mutta sittemmin lontoolainen on ottanut harppausaskeleita eteenpäin. Mainitsemiseen arvoisiin voittoihin kuuluvat Robert Helenius, Joseph Parker, Lucas Browne ja Dereck Chisora kahdesti. 

30-vuotiaalle ilmaantui mahdollisuus uusintaotteluun Joshuaa vastaan huhtikuulle, mutta Whyte kieltäytyi vedoten liian alhaiseen tarjoukseen, joka Joshuan mukaan oli ainakin viiden miljoonan arvoinen. Whyte on pitkään otellut Matchroom Boxingin ja promoottori Eddie Hearnin alaisuudessa, mutta paremmat tarjoukset, sekä mahdollisuudet Yhdysvalloista saivat miehen vaihtamaan leiriä. 

Whyten uuden työpaikan debyytin päivämäärää ei toistaiseksi ole tiedossa, mutta odotettavissa on ottelu Yhdysvalloissa. Useammat ovat jo ehtineet luoda mielikuvia Furyn ja Whyten välisestä superkohtaamisesta, sillä molemmat ovat piakkoin virallisesti saman katon alla.