Sisäjalkapallo eli futsal on hieman tuntemattomampi versio perinteisestä eurooppalaisesta jalkapallosta, mutta tätä nykyä tämä hauska laji on tunnettu myös Suomessa. Tällä viikolla järjestetään futsal Euroopan-mestaruuskisat, joka on samalla kymmenes kerta, kun Euroopan mestaruudesta taistellaan tässä lajissa. Vaikka Suomen futsal-joukkue ei tänä vuonna olekaan mukana, ei näistä kisoista silti puutu jännitystä! Koska futsal on nopeatempoinen peli, on vedonlyönti myös vauhdikasta! Lue alta veikkausvihjeet UEFA Futsal Euro 2016 -finaaliin ja lyö vetoa netissä suosikkisi puolesta operaattori poistettun sivustolla, jossa onnistuu pitkäveto sekä tulosveto!

 

 

Futsal EM-kisat 2016

Uruguaysta alkunsa saanut futsal on suosittu erityisesti Etelä-Amerikan mantereella, mutta viime vuosikymmenien aikana laji on levittäytynyt ympäri Eurooppaa aina Suomeen asti. Jalkapalloilijat suosivata futsalia talven aikana, kun ulkona on liian kylmää pelata jalkapallo. Järjestetäänpä meillä myös Futsal Suomen Mestaruus -kilpailutkin!

Futsalin EM-kilpailut pelataan helmikuun alussa 02.02. - 13.02.2016. Yhteensä joukkueita oli mukana kaksitoista, mutta nyt otteluiden edettyä jäljellä on enää muutama. Tänä vuonna euroopanmestaruusottelut pelataan Serbiassa Belgradin areenalla. Nippelitietoa kiinnostuneille; tämä areena tunnetaan paikallisten keskuudessa nimellä Kombank Arena, mutta nimi vaihtui tänä vuonna kisojen takia sponsoreiden vaatimuksesta.

Tänään on vuorossa viimeiset ottelut ennen semifinaaliotteluita, jotka pelataan torstaina 11. helmikuuta. Finaaliottelu pelataan lauantaina 13. helmikuuta klo 22.00 Suomen aikaa.

 

operaattori poistettu vedonlyönti ja vedonlyöntibonus

Jos haluat tietää vedonlyöntivinkit futsaliin, tarkkaile tulosveto-osiotamme. Espanjan joukkue on ollut hyvin vahvoilla alusta lähtien, mutta yllättäen myös Venäjä on pärjännyt mainiosti tänä vuonna Etelä-Euroopan maiden seassa. operaattori poistettulla voi lyödä vetoa jo nyt koko kauden voittajasta, sekä lisäksi handicap-vetoja ja maalituloksia. Tällä hetkellä ainakin näyttää siltä, että operaattori poistettu tarjoaa loistavat kertoimet muille joukkueille suosikkia eli Espanjaa lukuunottamatta, mutta jos uskot Venäjän tai Italian voittoon, veikkaa niitä operaattori poistettun sivuilla. Muista, että operaattori poistettulla on muhkea bonus uusille pelaajille: 100% bonus ensitalletukselle aina 100 euroon asti! Veikkausbonuksen voisi käyttää vaikka futsaliin, jos oikein innostuit lajista! Tarkista heidän sivuiltaan myös urheilun livetulokset.