Tänään illalla pelataan molemmat alle 21-vuotiaiden Euroopanmestaruuden semifinaalitason otteluista. Luvassa on erittäin jännittävät taistelut, kun vastakkain asettuvat Englanti ja Saksa sekä Espanja ja Italia.

Englanti-Saksa

Tätä matsia ei kannata missata, sillä nyt on varmasti jännittäviä käänteitä luvassa, kun nämä kaksi huippputiimiä kohtaavat toisensa junnujen EM-kisoissa, Puolan Tychyssä. Pallo kohtaa viheriön kello 18.00, mikä tarkoittaa suomen ajassa ottelun seuraamista siis kello 19.00.Viimeksi Englanti ja Saksa kohtasivat toisensa junnujen EM-kisojen finaalissa vuonna 2009, jolloin Saksa vei pelin 4-0.  Jo kertoimistakin sen voi päätellä, että nyt on taattua viihdettä, adrenaliinia ja jännitystä luvassa. Englanti-Saksa matsiin kertoimia tarjoaa 21Bet, jonka 1 X 2 –kertoimet Englanti-Saksa ottelun osalta näyttävät seuraavilta:
Englanti 1 X Saksa 2
3.02 3.09 2.25
 

Espanja-Italia

Toisena jännittävänä otteluna näemme Keski-Euroopan aikaa kello 21.00 toisen jännittävän semifinaaliottelun: Espanja vastaan Italia. Suomen aikaa tämä on luonnollisesti myös vastaavasti tunnin myöhemmin, eli klo: 22.00.  
21Bet tarjoaa luonnollisesti monenlaisia kertoimia myös tähän otteluun, sillä 1 X 2 –vetotyylin lisäksi heiltä löytyy paljon muutakin. Heitetäänpä alkuun kaikkien tietoon kuitenkin heidän tämänhetkiset 1 X 2 –kertoimet matsin osalta:
Espanja X Italia
1.60 3.58 5.13
 

Mitä muita vedonlyöntitapoja löytyy?

21Bet tarjoaa kohteita ottelun aikana erittäin monipuolisesti. Itsestään selvän ottelun lopputuloksen lisäksi voit lähteä veikkaamaan maaleja spesifeimmin speksein, kuten montako maalia koko ottelun aikana yhteensä tulee, ja kumpi joukkue ne tekee. Kohteita löytyy tietenkin myös puoliaikaa kohden. Jos asian handicap -vedonlyöntityyli eli aasialainen tasoitusveto ei ole sinulle vielä tuttu, niin nyt viimeistään on korkea aika tutustua siihenkin. Tässä siis annetaan toiselle joukkueelle etulyöntiasema vetojen suhteen ennen ottelun alkua. Näin voidaan siis ikään kuin tasata tulosta, jos vaikkapa tiimien välinen ero on hyvin suuri. Tasoitus voidaan muodostaa neljäsosamaalista useampaa maalia koskevaksi. Neljäsosamaali vastaa siis luonnollsesti desimaaleissa 0,25.Pääsetkin tutustumaan tarkemmin näihin vedonlyöntityyleihin hyvällä ja monipuolisella vedonlyöntisivustolla 21Betillä ja samalla tietenkin lyömään betsit sisään. Sivusto on selkeä ja tarjoaa monipuolisesti lajeja ja kohteita.