Habib Nurmagomedov uhkaa jättää UFC:n ja räp-tähti 50 Cent haluaa tarjota venäläiselle uuden työpaikan Bellator-promootiosta. 

UFC:n kevyen sarjan mestari Habib Nurmagomedov on uhannut jättävänsä UFC:n, mikäli hänen joukkuetoveri Zubara Tukhugov menettää työpaikkansa UFC 229-joukkotappelun takia. 

Tukhugov hyökkäsi pääottelun jälkeisen joukkotappelun aikana Conor McGregorin kimppuun häkissä ja löi tätä useilla iskuilla. UFC-pomo Dana White vannoi, ettei Tukhugov enää ikinä ottelisi promootiossa tapahtuneen jälkeen. Venäläisen oli määrä otella McGregorin joukkuetoveri Artem Lobovia vastaan 27. lokakuuta. 

Hiljattain Instagramissa pitkän viestin julkaissut Nurmagomedov uhkasi kirjoituksessaan lähteä UFC:stä Tukhugovin mukana. 

- Jos luulette, että pysyn hiljaa, niin olette väärässä. Peruitte Zubairan ottelun ja haluatte irtisanoa hänet sen takia, koska hän löi Conoria. Mutta älkää unohtako, että Conor löi toista toveriani ensimmäiseksi. Jos päätätte erottaa hänet, niin teidän olisi hyvä tietää, että menetätte minutkin. Me emme ikinä luovuta veljiemme suhteen Venäjällä ja kuljen loppuun saakka veljeni puolesta. Jos silti erotatte hänet, älkää unohtako lähettää minulle rikkinäistä sopimustani tai muuten rikon sen itse, Nurmagomedov jyrähti. 

Arvostettu vapaaottelutoimittaja Ariel Helwani tiesi kertoa, että UFC:n kanta Tukhugovin suhteen on vielä epäselvä. 

Nurmagomedovin protesti aiheutti jälleen kerran suuret otsikot, mutta tarina sai vielä mielenkiintoisemman käänteen, kun räppäri Curtis "50 Cent" Jackson astui kuvioon mukaan. 

- Mielestäni UFC kohtelee Habibia väärin. He eivät kohdelleet McGregoria näin. Minä maksan kaksi miljoonaa dollaria käteisellä jos hän [Nurmagomedov] ottelee minulle Bellatorissa, räppäri kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Jackson alkoi työskentelemään Bellatorille alkuvuodesta. Räppäri ilmoitti hoitavansa mahdolliset sopimusongelmat ja kertoi, että Tukhugov on myös tervetullut.

Nurmagomedov vastasi vitsikkäästi räppärin viestiin pyytämällä tätä lähettämään sijaintinsa venäläiselle. Jackson puolestaan vakuutti Nurmagomedoville Instagramissa olevansa tosissaan tarjouksensa suhteen. 

- Olen New Yorkissa. Lähetän lentokoneen luoksesi heti aamulla, 50 Cent kirjoitti. 

Nurmagomedovin tilanne on tällä hetkellä vähintäänkin mielenkiintoinen ja kevyen sarjan mestarin siirtyminen kilpailijalle olisi yksi UFC:n historian suurimpia menetyksiä. 

Lisää otsikoita kertyi, kun Nurmagomedov poseerasi videolla yhdessä Leonard Ellerben kanssa, joka on Floyd Mayweatherin promootioyhtiön johtaja. Venäläinen heitti nyrkkeilijälegendalle avoimen haasteen. 

- VIidakossa voi olla vain yksi kuningas. Tehdään tämä, Floyd. Meidän täytyy otella nyt, Nurmagomedov sanoi. 

Mayweather otteli ammattikehissä viimeksi McGregoria vastaan elokuussa vuonna 2017. 50-0 saldon omaava "Money" pysäytti irlantilaisen kymmenessä erässä ja ottelu nousi yhdeksi nyrkkeilyn historian rahakkaimmaksi kohtaamiseksi.