Conor McGregor ilmoitti maanantaina jäävänsä eläkkeelle vapaaottelusta, mutta vahvat spekulaatiot irlantilaisen rehellisyydestä ovat nostaneet päätään. 

 UFC-pomo Dana White kommentoi hiljaittain TMZ:lle Conor McGregorin päätöstä jäädä eläkkeelle. White uskoo, että McGregorin ilmoitus on aito ja hänen mukaan kyseessä ei ole neuvottelutaktiikka liittyen heinäkuun UFC-tapahtumaan, jossa McGregorin oli määrä otella. Irlantilainen on myös pitkään halunnut päästä osaksi UFC:n omistajakatrasta, mutta Whiten mukaan se ei ole mahdollista. 

– Monet spekuloivat, että taustalla ovat neuvottelutaktiikat, mutta me emme ole edes neuvotelleet niin kovaa. Hän lähetti minulle tekstiviestin, jossa hän ilmoitti, että hänen pitäisi omistaa osa firmasta. Minä vastasin, että se ei ole mahdollista ja hän tietää sen, White totesi. 

McGregor mitä ilmeisimmin haluaa, että hänelle annetaan osaomistajuus ilman rahallista sijoitusta. 

– Jos haluat omistaa osan firmasta, niin sinun täytyy laittaa rahaa likoon ostaaksesi osan firmasta. Niin se toimii, täsmensi UFC-pomo. 

White ei toistaiseksi ole kommentoinut The New York Timesin julkaisemaa uutista McGregoriin kohdistuneista väitteistä, joiden mukaan irlantilainen olisi sortunut seksirikokseen Dublinissa viime joulukuussa. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.