Sotshi – Ampumahiihtoennakko:Perjantain 21. helmikuuta kello 16:30Naisten viestin 4x6km

Jokaisella kilpailijalla on kaksi ampumapaikkaa: ensin makuupaikka sen jälkeen pystypaikka. Jos kilpailija ei saa tauluja alas viidellä panoksella, hänellä on käytettävissään kolme varapatruunaa. Jos vielä varapanoksienkin jälkeen tauluja jää pystyyn, joutuu kiertämään 150 metrin sakkorinkiä.

SUOSIKIT:

Norja on hiihtovauhdin puolesta ylivoimainen, mutta joukkueesta löytyy useita heikkoja lenkkejä ampumapenkalla. Ukraina hallitsi maailmancupin osakilpailuja ja on myös Sotshissa suursuosikki voittajaksi. Todella tasainen ryhmä pettää hyvin harvoin.

HAASTAJAT:

Kotiyleisön edessä kilpaileva Venäjä saa myös todella tasaisen sekä kilpailukykyisen joukkueen liikkeelle. Ranska on aina kuulunut vahvoihin viestijoukkueisiin, mutta Marie Doran Habertin loukkaantuminen on viemässä joukkueen parhaimman iskukyvyn. Kaikkien yllätykseksi todella nuori Saksan joukkue on ollut äärimmäisen vahva maailmancupissa, eikä heitä voi mitenkään lukea pois mitaliehdokkaista.

YLLÄTTÄJÄT:

Mitalin lipuminen em. maiden ulkopuolelle olisi jättipommi. Jos kuitenkin tapahtuu jotain mystistä, tulee ensimmäisinä haastajina Slovakia, Valko-Venäjä, Italia sekä Puola.  

Vedonlyönti: 

Ukrainaa ei vieläkään, valtavasta maailmancupin menestyksestä huolimatta arvosteta tarpeeksi. Tämä käy meille! 

Voittaja: Ukraina 6,00 Unibet / BetsafeMitali: Ukraina 1,60 Unibet / Betsafe