[caption id="attachment_4296" align="alignnone" width="420"]operaattori poistettu Open Riga alkaa 1. joulukuuta[/caption]

Vedonlyöntiyhtiö operaattori poistettu juhlistaa 1. joulukuuta alkavaa operaattori poistettu Open Riga- pokeriturnausta ja tarjoaa ilmaisia porkkanoita uusille pokeriasiakkaille.

2000€ ilmaisturnausKaikki uudet operaattori poistettu pokerin pelaajat, jotka avaavat operaattori poistettu tilin ja luovat pokerialiaksen aikavälillä 28.11 - 04.12.2011, saavat lipun 2000 € takuupotin freeroll- turnaukseen! 2000 € ilmaisturnaus järjestetään torstaina 8. joulukuuta 2011. Tämä turnaus on ainoastaan asiakkaille, jotka rekisteröityvät operaattori poistettuin yhteistyökumppaneiden kautta. Urheiluveikkaus.com tekee yhteistyötä operaattori poistettuin kanssa ja kaikki meidän linkistä rekisteröityneet pelaajat ovat oikeutettuja freeroll- lippuun. (Katso rekisteröitymislinkki alta)

Uudet pelaajat saavat sähköpostin viimeistään 7. joulukuuta ja siitä löytyy kaikki tiedot turnaukseen rekisteröitymisestä.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ LINKISTÄ operaattori poistettuILLE >>>(muista ladata myös pokeriohjelmisto ja luoda pokerialias)

BonuksetLinkistämme rekisteröityneet uudet pelaajat ovat lisäksi oikeutettuja talletusbonukseen. Ensitallettajille löytyy kolme eri bonusvaihtoehtoa. Suurin on 1000€ ja se sopii rutinoituneelle pokeriprolle. Toinen on 500€ ja se sopii aktiiviselle pelaajalle. Kolmas on 100€ ja sopii hyvin aloittelijoille, koska se on helpoin selvittää. Valitse oma bonuksesi operaattori poistettuin sivuilta.

€500 New Player Freeroll – 3 viikkoa putkeen!2000€ turnauksen lisäksi pääset eksklusiiviseen €500 New Player Freeroll- turnaukseen kolmena viikkona peräkkäin! 500€ Freeroll- turnaus pelataan joka keskiviikko 20:30 suomen aikaa ja tulet saamaan 3 kutsua kyseiseen turnaukseen viikottain sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt! Tule ottamaan osasi 1,500€ potista ILMAISEKSI!

operaattori poistettu Open Rigaoperaattori poistettu Open Riga alkaa 1. joulukuuta ja kuuluu operaattori poistettu Open Poker Touriin. Kattava operaattori poistettu Open Riga- seuranta (live turnausblogi, Merkkimäärät, faktat, haastattelut jne.) on saatavilla osoitteessa www.operaattori poistettuopen.com