[caption id="attachment_4296" align="alignnone" width="420"]Unibet Open Riga alkaa 1. joulukuuta[/caption]

Vedonlyöntiyhtiö Unibet juhlistaa 1. joulukuuta alkavaa Unibet Open Riga- pokeriturnausta ja tarjoaa ilmaisia porkkanoita uusille pokeriasiakkaille.

2000€ ilmaisturnausKaikki uudet Unibet pokerin pelaajat, jotka avaavat Unibet tilin ja luovat pokerialiaksen aikavälillä 28.11 - 04.12.2011, saavat lipun 2000 € takuupotin freeroll- turnaukseen! 2000 € ilmaisturnaus järjestetään torstaina 8. joulukuuta 2011. Tämä turnaus on ainoastaan asiakkaille, jotka rekisteröityvät Unibetin yhteistyökumppaneiden kautta. Urheiluveikkaus.com tekee yhteistyötä Unibetin kanssa ja kaikki meidän linkistä rekisteröityneet pelaajat ovat oikeutettuja freeroll- lippuun. (Katso rekisteröitymislinkki alta)

Uudet pelaajat saavat sähköpostin viimeistään 7. joulukuuta ja siitä löytyy kaikki tiedot turnaukseen rekisteröitymisestä.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ LINKISTÄ UNIBETILLE >>>(muista ladata myös pokeriohjelmisto ja luoda pokerialias)

BonuksetLinkistämme rekisteröityneet uudet pelaajat ovat lisäksi oikeutettuja talletusbonukseen. Ensitallettajille löytyy kolme eri bonusvaihtoehtoa. Suurin on 1000€ ja se sopii rutinoituneelle pokeriprolle. Toinen on 500€ ja se sopii aktiiviselle pelaajalle. Kolmas on 100€ ja sopii hyvin aloittelijoille, koska se on helpoin selvittää. Valitse oma bonuksesi Unibetin sivuilta.

€500 New Player Freeroll – 3 viikkoa putkeen!2000€ turnauksen lisäksi pääset eksklusiiviseen €500 New Player Freeroll- turnaukseen kolmena viikkona peräkkäin! 500€ Freeroll- turnaus pelataan joka keskiviikko 20:30 suomen aikaa ja tulet saamaan 3 kutsua kyseiseen turnaukseen viikottain sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt! Tule ottamaan osasi 1,500€ potista ILMAISEKSI!

Unibet Open RigaUnibet Open Riga alkaa 1. joulukuuta ja kuuluu Unibet Open Poker Touriin. Kattava Unibet Open Riga- seuranta (live turnausblogi, Merkkimäärät, faktat, haastattelut jne.) on saatavilla osoitteessa www.unibetopen.com